Logo

Οι ταξιτζήδες κατέλαβαν το αεροδρόμιο "Μακεδονία"



 
 

Taxi_30-7-2011Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατέλαβαν το Σάββατο το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης.  (Δείτε το βίντεο)

Οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου. Από εκεί κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου παρέταξαν τα ΤΑΧΙ τους και κατευθύνθηκαν πεζή στον τερματικό σταθμό.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», Κώστα Γιαννακάκη, οι αυτοκινητιστές δεν είχαν αποφασίσει για πόσο θα παρέμεναν εκεί. 

Ωστόσο, αργά το μεσημέρι οι περίπου 500 ιδιοκτήτες  ταξί αποχώρησαν ησύχως.

Όπως έγινε γνωστό, οι αυτοκινητιστές της συμπρωτεύουσας θα συνεδριάσουν εκ νέου το απόγευμα για να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων τους για την αυριανή ημέρα.

Πάντως ο γραμματέας του Σωματείου τους, Κλήμης Λεοντιάδης, υποσχέθηκε ότι οι κινητοποιήσεις τους αναμένεται να είναι σχετικά ήπιες.

Στο μεταξύ, το Σάββατο,  στην Πάτρα οι ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν με τα οχήματά τους, από τα οποία προηγουμένως είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, το νέο λιμάνι της πόλης.

Επίσης, οι αυτοκινητιστές της περιοχής σχεδιάζουν να ανοίξουν την Κυριακή τα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, ενώ από Δευτέρα σκοπεύουν να κάνουν νέες κινητοποιήσεις, αποκλείοντας δημόσιες υπηρεσίες. 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις