Logo

Αμαλιάδα: ''Μπόνι'' και ''Κλάιντ'' του... γλυκού νερού



 
 

periptero_30-7-2011Ζήλεψαν τη δόξα των "Μπόνι" και "Κλάιντ" και έβαλαν στο στόχαστρό τους ένα περίπτερο στην Αμαλιάδα.

Ωστόσο, έπεσαν σε... σκληροτράχηλο ζευγάρι ιδιοκτητών, που δεν σήκωνε πολλά- πολλά ζοριλίκια.

Ειδικότερα, το ζευγάρι φορώντας κράνη απείλησε με μαχαίρι τον 47χρονο ιδιοκτήτη του περιπτέρου και τη 44χρονη συζυγό του και ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.

Το ζευγάρι των παρ' ολίγον θυμάτων δεν τα έχασε... Δεν έδωσε τις εισπράξεις, αλλά αντιθέτως άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας την αστυνομία.

Οι άντρες της Ασφάλειας επενέβησαν άμεσα και έλαβαν ενεργά μέρος στο... ανθρωποκυνηγητό, καταφέρνοντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν τη λησταρχίνα, ηλικίας 31 ετών, η οποία κινούταν πεζή σε κοντινή απόσταση απο το περίπτερο. 

Έτσι, η επιχείρηση ληστεία κατέληξε σε... φιάσκο με τη "Μπόνι" πίσω από τα σίδερα και τον "Κλάιντ" μόνο και καταζητούμενο.

Την ίδια τύχη με τη "Μπόνι" είχαν τρεις νεαροί ληστές που όρμησαν κραδαίνοντας μαχαίρια σε μια καφετέρια της περιοχής Δαλαμανάρα στο Άργος.

Οι νεαροί, ηλικίας 18, 20 και 23 χρονών, απείλησαν υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξαν τα κινητά των τελευταίων και ένα υπολογιστή του καταστήματος.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε τους δύο, τον 20χρονο και τον 23χρονο και τους οδήγησε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Ο18χρονος συνεργός των δύο συλληφθέντων αναζητείται. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-7-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις