Logo

Κρήτη: Δικάζονται οι ταξιτζήδες



 
 

kriti_9-8-2011Πέντε μήνες φυλάκιση, με αναστολή, επέβαλλε την Πέμπτη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στον κάθε ένα από τους δύο ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κλάδου.

Η εξ αναβολής υπόθεση  εκιδικάστηκε  σήμερα, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, με τον τον ένα κατηγορούμενο, ηλικίας 45 ετών, να κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Στον δεύτερο κατηγορούμενο, ηλικίας 28 ετών είχε αποδοθεί και το αδίκημα  της παράνομης οπλοφορίας, καθώς φερόταν ότι κρατούσε  ένα σίδερο, γεγονός, ωστόσο, που αμφισβητείται από την υπεράσπιση.

Το δικαστήριο, τελικά, απάλλαξε τον 28χρονο από τον κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και έκρινε ένοχο τόσο αυτόν όσο και τον 45χρονο για παρακώλυση συγκοινωνιών. 

Σημειώνεται, ότι οι δύο κατηγορούμενοι, που άσκησαν έφεση κατά της απόφασης, αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν σε επεισόδια, καθώς και ότι απέκλεισαν την περιοχή την ημέρα της κινητοποίησης.

Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου ιδιοκτητών ταξί, πάντως, δεν είχε οργανωθεί κάποια συντονισμένη συγκέντρωση, ωστόσο, αυθόρμητα αυτοκινητιστές προσήλθαν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-8-2011 από directNEWS.gr πηγή: cretalive.gr


Τελευταίες Ειδήσεις