Logo

Στη φυλακή ο 32χρονος δράστης του φονικού στην Αμαλιάδα



 
 

amaliada_profylakish_9-8-2011Υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας προσήχθη,  την Τρίτη,  στον ανακριτή, ο 32χρονος δράστης του φονικού που έγινε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας.

Η αστυνομία, φοβούμενη επεισόδια και πιθανά αντίποινα από τους συγγενείς του 29χρονου θύματος, οργάνωσε, σε συνενόηση με τον ανακριτή, όλόκληρη επιχείρηση μυστικής προσαγωγής του δράστη, υπό δρακόντεια και ταυτόχρονα διακριτικά μέτρα ασφαλείας

Ο κατηγορούμενος παρέμεινε επί πολλές ώρες στο γραφείο του ανακριτή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της "μαραθώνειας" απολογίας, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο  32χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου, στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας πλησίασε μια 17χρονη κοπέλα με την οποία είχε προσωπικές διαφορές.

Τότε το 29χρονο θύμα άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με το δράστη. Ο τελευταίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 29χρονο μπροστά στα έκπληκτα μάτια εμπόρων και πελατών.

Μετά τη δολοφονία του 29χρονου, ο δράστης κυνήγησε τη 17χρονη, που έτρεχε να σωθεί και την τραυμάτισε, πυροβολώντας τη στα πόιδια.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο, λίγο αργότερα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-8-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Έγκλημα στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας


Τελευταίες Ειδήσεις