Logo

ΗΠΑ: Πρώην νικήτρια καλλιστείων κατηγορείται για κλοπή



 
 

msspstl_10-8-2011Η πρώην «Μις Ελ Πάσο», Lorena Tavera, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκλεψε μία μπλούζα από ένα πολυκατάστημα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η νικήτρια του διαγωνισμού καλλιστείων του Ελ Πάσο για το 2008, έκρυψε μία μπλούζα αξίας 69 δολαρίων μέσα σε μία πλαστική τσάντα που κουβαλούσε και, στη συνέχεια, βγήκε από το κατάστημα. Οι υπάλληλοι, ωστόσο, την ακολούθησαν και, κατόπιν έρευνας, βρήκαν τη μπλούζα μέσα στη σακούλα, η οποία περιείχε διάφορα ψώνια.

Η 21χρονη Tavera αρνήθηκε ότι έκλεψε τη μπλούζα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό KTSM: «Θα επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καταρχήν, είναι λάθος. Έχει παρεξηγηθεί και διαστρεβλωθεί, γι' αυτό και πρέπει να επικοινωνήσετε με τον δικηγόρο μου. Δεν μπορώ να σας μιλήσω μέχρι να μιλήσω με τον ίδιο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα The El Paso Times, αποδεικνύεται ότι η πρώην βασίλισσα ομορφιάς είχε, επίσης, δύο εντάλματα να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τροχαίων παραβάσεων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις