Logo

Λονδίνο: Βοήθησε τραυματισμένο διαδηλωτή με σκοπό να τον ληστέψει ! (vid)



 
 

rbbn_10-8-2011Αυτό που έμοιαζε με μια σπάνια πράξη καλοσύνης μέσα στην τυφλή βία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους του Λονδίνου, μετατράπηκε, τελικά, σε μια αναπάντεχη, απάνθρωπη πράξη. (Δείτε το βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Hackney, καθόταν στο έδαφος καθώς αιμορραγούσε και ζαλιζόταν.

Τότε ήταν που ένας «Καλός Σαμαρείτης» από τους περίεργους θεατές που είχαν μαζευτεί γύρω του, πλησίασε τον ευάλωτο και φοβισμένο νεαρό άνδρα για να τον «βοηθήσει» να σταθεί στα πόδια του.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όμως, φαίνεται ότι, τελικά, αποφάσισε πως αυτός ο στόχος ήταν πολύ καλός για να τον αγνοήσει.

Ένα αποκρουστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, κατέγραψε μία από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές των βίαιων διαταραχών που πλήττουν εδώ και τρεις ημέρες τη Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια του απάνθρωπου συμβάντος, το άτομο που τραβάει το βίντεο ακούγεται να μονολογεί: «Στ’ αλήθεια τον βοηθούν να σηκωθεί; Θεέ μου. Ψάχνουν το σακίδιό του; Μόλις του πήρε κάτι από το σακίδιό του!».

Ένας χρήστης του YouTube, σχολίασε σχετικά με το βίντεο: «Δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω. Είναι απίστευτο. Μου προκαλεί τόσο θυμό!».

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις