Logo

Ηράκλειο: Δολοφονήθηκε η σύζυγος του διοικητή των ΤΑΕ Μεσαράς Τ. Πανταγάκη!



 
 

pantagakis2_10-8-2011Άγριο έγκλημα, με νεκρή τη σύζυγο του διοικητή των ΤΑΕ Μεσαράς Τηλέμαχου Πανταγάκη και τραυματίες τον ίδιο τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ και μια 35χρονη γυναίκα, σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου.

(Δείτε το βίντεο) 

Το φονικό έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της πόλης και ο δράστης είναι άτομο, το οποίο πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα μαχαίρι το οποίο χρησιμοποίησε ο 43χρονος δράστης, τραυματίζοντας θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του Τηλ. Πανταγάκη και πολύ σοβαρά τον 53χρονο αξιωματικό και την 35ρονη γυναίκα.

Η δολοφονία έγινε σε πολυκατοικία, επί της λεωφόρου Χρυστοστόμου, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου διέμενε ο δράστης, ενώ το ζεύγος Πανταγάκη είχε εκεί ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα το οποίο εκμίσθωνε στην 35χρονη, που έπεσε τραυματισμένη από τις μαχαιριές του 43χρονου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η 35χρονη ενοικιάστρια ζήτησε τη συνδρομή του ζευγαριού Πανταγάκη, επειδή ο 43χρονος ένοικος του άλλου διαμερίσματος εδώ και ημέρες την ενοχλούσε.

Το ζεύγος πήγε, λοιπόν, στην πολυκατοικία, ωστόσο, η κατάσταση πήρε μια τραγική τροπή.

Ο 43χρονος πιθανότατα κατελήφθη από αμόκ και σκότωσε επί τόπου τη γυναίκα του διοικητή. Ο τελευταίος προσπάθησε να τον αφοπλίσει, αλλά έπεσε χτυπημένος βαριά από τις μαχαιριές του δράστη, ο οποίος ξέσπασε την οργή του και στην 35χρονη που ζήτησε τη βοήθεια του ζευγαριού.

Ο δράστης είναι ένας 43χρονος, ναυπηγός στο επάγγελμα, ο οποίος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, όταν η αστυνομία πήγε να τον συλλάβει.

Μάλιστα, φέρεται ως ελαφρά τραυματισμένος από τη συμπλοκή.

Ο διοικητής των ΤΑΕ και η 35χρονη γυναίκα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Πιο σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη, κρίνεται από τους γιατρούς, η κατάσταση του Τηλέμαχου Πανταγάκη.

Ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύματα στη κοιλιακή χώρα και στα χέρια.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν την πιθανότητα, μόλις η κατάσταση του ασθενούς σταθεροποιηθεί, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, προκειμένου χειρουργηθεί για την αποκατάσταση των άνω άκρων.

Ο δράστης γελούσε

pagnagakis1_10-9-2011Μετά το έγκλημα ο δράστης περιφερόταν στο διάδρομο της πολυκατοικίας της οδού Χρυσοστόμου 66.

Δεν κρατούσε μαχαίρι και φαινόταν να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.

Στο διάδρομο τον βρήκαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν χωρίς εκείνος να φέρει την παραμικρή αντίσταση.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ρωτήθηκε γιατί διέπραξε το έγκλημα. Τότε, εκείνος άρχισε να γελάει και να αναφέρει ασυναρτησίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο 43χρονος ήταν εξαιρετικά εσωστρεφής, χωρίς, ωστόσο, να έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στους περιοίκους, πέρα από τις ενοχλήσεις του προς την 35χρονη ενοικιάστρια του ζεύγους Πανταγάκη.

Ορισμένοι αναφέρονται και σε ψυχικά προβλήματα του δράστη, για τον οποίο λένε πως μέχρι πρότινος διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τη μητέρα του.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έμενε μόνος του, καθώς απαίτησε από τη μητέρα του να μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Όσο για τον πατέρα του δράστη, δεν ζει, καθώς έχει αυτοκτονήσει.

Η σκηνή του φονικού

pantagakis5_10-8-2011Το βράδυ της Τρίτης η κατάσταση ανάμεσα στον 43χρονο ναυπηγό και την 35χρονη ενοικιάστρια του ζεύγους Πανταγάκη φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Η 35χρονη, μετά το τελευταίο επεισόδιο που προκάλεσε σε βάρος της ο 43χρονος, κάλεσε το ζεύγος για να κάνει συστάσεις στον ενοχλητικό γείτονά της.

Έτσι, ο Τηλέμαχος Πανταγάκης με τη σύζυγό του έφθασαν εσπευσμένα στην πολυκατοικία της οδού Χρυσοστόμου 66.

Χτύπησαν την πόρτα του 43χρονου και εκείνος μόλις του άνοιξε και πριν προλάβουν να του πουν ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής τους, εκείνος φέρεται να άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και να τους επιτέθηκε.

Πρώτη δέχθηκε τις μαχαιριές η 48χρονη σύζυγος του Πανταγάκη, η οποία βρισκόταν μπροστά από την πόρτα.

Τα πλήγματα που δέχθηκε στην καρδιά ήταν θανατηφόρα και έπεσε νεκρή, μπροστά στα μάτια του αποσβολωμένου συζύγου της, ο οποίος προσπάθησε να αφοπλίσει το δράστη.

Ο τελευταίος, όμως, είναι εξαιρετικά σωματώδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, o δράστης πάνω στη συμπλοκή τραυμάτισε τον αξιωματικό της ΕΛΑΣ στην κοιλιά.

Στη συνέχεια ο 43χρονος επιτέθηκε στην 35χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την στο στήθος και στα χέρια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις