Logo

Βρετανία: Στους 4 έφτασαν οι νεκροί



 
 

ddmn_10-8-2011Άλλοι τρεις άνδρες έχασαν τις πρώτες πρωινές ώρες τη ζωή τους, όταν χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο στο Μπέρμινχαμ.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι τρεις άνδρες – δύο αδέλφια και ένας φίλος τους – μόλις είχαν βγει από ένα τζαμί και βρίσκονταν στον δρόμο προσπαθώντας να προστατεύσουν την επιχείρησή τους μετά τα χθεσινοβραδινά βίαια επεισόδια.

Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Birmingham City Hospital, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους λίγη ώρα αργότερα.

Ο Kabir Khan Isakhel, συγγενής ενός εκ των νεκρών αδελφών, δήλωσε σήμερα το πρωί στο Sky News ότι τους τρείς φίλους προσέγγισαν δύο αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα και το ένα από αυτά τους χτύπησε.

«Δεν ήταν μέσα στη μέση, ούτε μπλόκαραν τον δρόμο. Το αυτοκίνητο έπεσε επάνω τους και τους πέταξε στον αέρα», είπε ο κ. Isakhel.

Από την άλλη, αστυνομική πηγή δήλωσε: «Απ’ όσο καταλαβαίνουμε, υπήρξε μια φιλονικία στο δρόμο τις πρώτες πρωινές ώρες και αυτοί οι τρεις άνδρες φέρεται να χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο. Είναι δύσκολο να πούμε αυτή τη στιγμή αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με προηγούμενες ταραχές, αλλά το ερευνούμε».

Η αστυνομία του West Midlands έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για φόνο, ενώ συνέλαβε ένα άτομο σε σχέση με το περιστατικό και ανέκτησε ένα όχημα, το οποίο βρισκόταν κοντά στο σημείο του ατυχήματος και πρόκειται να εξεταστεί από έμπειρους εγκληματολόγους.

Οι μάρτυρες ή οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, καλείται να συνεργαστεί με την αστυνομία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Λονδίνο: Βοήθησε τραυματισμένο διαδηλωτή με σκοπό να τον ληστέψει !

Λονδίνο: Φόβοι για επέκταση των ταραχών


Τελευταίες Ειδήσεις