Logo

ΗΠΑ: Ισόβια για βιασμούς ανηλίκων σε αρχηγό αίρεσης



 
 

airesi-10-8-2011Ισόβια κάθειρξη επέβαλε δικαστήριο ενόρκων σε πολυγαμικό επικεφαλής θρησκευτικής αίρεσης στις ΗΠΑ, για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών, τις οποίες ο ίδιος ονόμαζε «πνευματικές συζύγους» του. (Δείτε το βίντεο)

Ο Γουόρεν Τζεφς, 55 ετών, καταδικάστηκε σε ισόβια για τον βιασμό μιας 12χρονης και επιπλέον σε κάθειρξη 20 ετών για την σεξουαλική κακοποίηση μιας 15χρονης.

Ο Τζεφς, ηγέτης της αίρεσης Φονταμενταλιστική Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 45 χρόνια στη φυλακή, προτού θεωρηθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για να αιτηθεί πρόωρη αποφυλάκιση.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, μετά την καταγγελία του ανηψιού του Τζεφς, σήμερα 28 ετών, ότι τον βίασε όταν ήταν 5 ετών.

Βιντεοκασέτες που κατέσχεσε η αστυνομία στο αυτοκίνητο του Τζεφς και την εκκλησία του στο ράντσο «Λαχτάρα για την Σιών», δείχνουν τον 55χρονο να δίνει οδηγίες στα δύο ανήλικα κορίτσια για έναν «ουράνιο γάμο».

«Πρέπει να ξέρετε πώς να είστε σεξουαλικά ενθουσιασμένες και να βοηθάτε η μία την άλλη… και πρέπει να είστε έτοιμες για την ώρα που θα χρειαστώ την παρηγοριά σας. Αυτή είναι η αποστολή σας. Με αυτόν τον τρόπο τηρείτε το νόμο», ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο.

Σε άλλο σημείο, ακούγεται ο 55χρονος να λέει «Βγάλτε τα ρούχα σας. Κάντε το τώρα» και όταν τα κορίτσια βάζουν τα κλάματα του λέει: «Μη σκέφτεστε τον πόνο, θα πάτε στον Παράδεισο».

Ο Τζεφς είναι το όγδοο μέλος της αίρεσης που καταδικάζεται για σεξουαλικά εγκλήματα, διγαμία και άλλα εγκλήματα, ενώ άλλα τέσσερα άτομα περιμένουν να δικαστούν.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις