Logo

Σπείρα διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στο Ρέθυμνο



 
 

diarriktes_10-8-2011Σπείρα διαρρηκτών που δρούσαν στο Ρέθυμνο εξάρθρωσε η ασφάλεια Ρεθύμνου, μετά από σειρά καταγγελιών για κλοπές στην πόλη.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, από την Α/Δ Ρεθύμνου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, συνέλαβαν τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 26, 30, 32 και ένα 22χρονο Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αστυνομία κινητοποιήθηκε για την ανακάλυψη δραστών που νυκτερινές ώρες της 8/9-8-2011, προέβησαν σε κλοπές με τη μέθοδο της διάρρηξης στην πόλη του Ρεθύμνου.

Βάσει ειδικού σχεδίου αντιμετώπισης κλοπών διαρρήξεων, οι αστυνομικοί απέκλεισαν τις εισόδους-εξόδους της πόλης και των επίκαιρα σημεία της πόλης.

Τα ξημερώματα της Τρίτης εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν οι συλληφθέντες.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συγκεκριμένοι τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, αρχικά έκλεψαν την μοτοσικλέτα και στην συνέχεια ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, τα οποία χρησιμοποίησαν για την διάπραξη πέντε συνολικά διαρρήξεων σε καταστήματα.

Συνολικά, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ενώ προκάλεσαν φθορές ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ, στην προσπάθειά τους να παραβιάσουν τις εισόδους των καταστημάτων.

Ακόμα, μία 26χρονη Ελληνίδα, η οποία δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, συμμετείχε πριν από περίπου 15 ημέρες, μαζί με τον 26χρονο στην διάρρηξη παγκαριού Ιερού Ναού στο Ρέθυμνο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις