Logo

Βρέθηκε "τσουπακάμπρα" στη Μινεσότα; (vid)



 
 

chpcbr_11-8-2011Οι υπάλληλοι του Τμήματος Φυσικών Πόρων (DNR) της Μινεσότα έχουν πέσει σε βαθύ προβληματισμό σχετικά με ένα αγνώστων στοιχείων νεκρό θηλαστικό, το οποίο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στις 31 Ιουλίου, σε έναν δρόμο της κομητείας Douglas 

Όπως αναφέρει το KSAX-TV, το περίεργο λευκό πλάσμα, το οποίο είχε πέντε νύχια στα μπροστινά πόδια του και μακριά νύχια και σκούρες τούφες στα πίσω, αναζωπύρωσε τις εικασίες ότι η Μινεσότα είναι η πατρίδα του θρυλικού "τσουπακάμπρα".

Τα "τσουπακάμπρα" είναι πλάσματα, των οποίων η ύπαρξη δεν έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής. Λέγεται ότι ζουν στο Μεξικό, το Πουέρτο Ρίκο και σε διάφορα άλλα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα ζώα, τα οποία περιγράφονται ως κάτι ανάμεσα σε σκύλο και λύκο, φέρεται να σκοτώνουν άλλα ζώα και να ρουφούν το αίμα τους.

Η Lacey Ilse οδηγούσε προς το σπίτι της στο County Road 86, όταν είδε για πρώτη φορά το νεκρό κουφάρι.

«Είδαμε κάτι στη μέση του δρόμου και ξέραμε ότι δεν ήταν σκύλος ή γάτα, επειδή δεν είχε μαλλιά», δήλωσε η Ilse στο KSAX-TV.

«Είχε μια τούφα μαλλιών και όλο το υπόλοιπο ήταν απλά λευκό δέρμα. Τα αυτιά του, επίσης, δεν είχαν το κλασσικό σχήμα αυτιών ζώου. Προσωπικά, μου φάνηκαν περισσότερο σαν ανθρώπινα», προσέθεσε.

Τον περασμένο μήνα, ένας έφηβος από το Τέξας ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε και σκότωσε ένα "τσουπακάμπρα". Δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο, ακόμη τα αποτελέσματα από το δείγμα που έλαβαν από τα μαλλιά και το δέρμα του ζώου.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις