Logo

Ιδού η μαφία στο λαθρεμπόριο τσιγάρων !



 
 

                                                     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

tsigara_22-12-2010Στις 4 Δεκεμβρίου του 2010, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν έφοδο σε μία μεγάλη αποθήκη, στην περιοχή των Σπάτων.

Μάλιστα, τα άτομα, που επιτηρούσαν την αποθήκη, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών έθεσαν σε κίνηση αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τους χτυπήσουν με αυτό !

Στην έρευνα που ακολούθησε μέσα στην αποθήκη, βρέθηκαν, και κατασχέθηκαν 650.000 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Επίσης συνελήφθησαν έξι άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Η άκρη του νήματος

Στις 7 Οκτωβρίου 2000 - ξημερώματα Σαββάτου - ο σαραντάχρονος “ελληνοποιημένος” επιχειρηματίας από το Βελιγράδι, Βλαντιμίρ Μποκάν, εκτελείται με δέκα σφαίρες έξω από τη βίλα του στην περιοχή Πηγαδάκια της Βούλας.

Ο “Βάνια”, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του, εκείνη την εποχή είχε επεκτείνει τις “επαγγελματικές” του δραστηριότητες… σε πολλούς τομείς, όπως για παράδειγμα, το εκτεταμένο λαθρεμπόριο τσιγάρων σε χώρες των Βαλκανίων.

Δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίζουν τις δύο αυτές υποθέσεις. Ωστόσο, είναι απόλυτα αλληλένδετες μεταξύ τους !

Και τούτο γιατί, η “οργάνωση του Μποκάν”, συνέχισε να χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως βασικό  διαμετακομιστικό σταθμό στο λαθρεμπόριο των τσιγάρων, και μετά τη δολοφονία του ιδρυτή της, έχοντας την πλήρη κάλυψη πολιτικών προσώπων και επίορκων κρατικών λειτουργών !

Το directnews πολύ σύντομα θα αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι για τη δράση της μαφίας του λαθρεμπορίου των τσιγάρων και τους… υψηλούς προστάτες της.

Προς το παρόν, θα ζητήσουμε από τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εξετάσει προσεκτικά το φάκελο ελληνοποίησης του Βλαντιμίρ  Μποκάν.

Εκατόν εβδομήντα εκατομμύρια δραχμές χρειάστηκε να δώσει, εκείνη την εποχή, σε διευθυντή πολιτικού γραφείου υπουργού της κυβέρνησης Σημίτη, προκειμένου να αποκτήσει ταυτότητα με ελληνικό όνομα.

Σήμερα ο κύριος… διευθυντής έχει βγει στη σύνταξη και  για ξεκάρφωμα ... συγγράφει “κώδικες” για την ανάλυση των νόμων που αφορούν στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

Όμως η βασική του  “μπίζνα” είναι το λαθρεμπόριο τσιγάρων, αφού  πρόκειται για τον άνθρωπο που ηγείται πλέον… των δραστηριοτήτων της “οργάνωσης Μποκάν” στην Ελλάδα !

Τα στοιχεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας για τη δράση ολόκληρου του κυκλώματος είναι αποκαλυπτικά και διασταυρωμένα.

Αναμένουμε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή –  την εντιμότητα και το ήθος του οποίου δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε – να δώσει, εδώ και τώρα, στη δημοσιότητα το φάκελο της παράνομης ελληνοποίησης του Βλαντιμίρ Μποκάν.

Εκεί βρίσκεται "η άκρη του νήματος" για τον εντοπισμό των ανθρώπων που προστατεύουν, μέχρι σήμερα, τη μαφία στο λαθρεμπόριο των τσιγάρων.

Εμείς, πάντως, θα περιμένουμε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις