Logo

Η Michelle Williams μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον θάνατο του Heath Ledger



 
 

heaths_death_24-12-2010Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Heath Ledger, η αρραβωνιαστικιά - και μητέρα του παιδιού του - Michelle Williams, άνοιξε την καρδιά της στην τηλεοπτική εκπομπή “Nightline”.

Η γλυκιά ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή για να προωθήσει τη νέα της ταινία “Blue Valentine”, αλλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Michelle μίλησε και για το πώς αντέδρασε στην είδηση του θανάτου του Heath, καθώς και για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν.

«Κατά έναν περίεργο τρόπο, μου λείπει η εποχή που ήμουν με τον Heath, γιατί τότε υπήρχαν όλες αυτές οι πιθανότητες και μετά ξαφνικά χάθηκαν», δήλωσε η Michelle εμφανώς συγκινημένη. «Δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν άνοιγε ανά πάσα στιγμή η πόρτα και τον έβλεπα να μπαίνει στο σπίτι».

Η Michelle παραδέχτηκε επίσης, ότι ακόμα προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον τραγικό θάνατο του πρώην αγαπημένου της: «Οι συνθήκες του θανάτου του βγάζουν νόημα μεν, αλλά ακόμα δεν μπορώ να βγάλω κανένα νόημα για το συμβάν γενικότερα», δήλωσε. «Όταν πέθανε ο Heath, πέθαναν και πολλά άλλα πράγματα μαζί του. Διάβασα όμως μία πρόταση σε ένα βιβλίο που μου έδωσε μεγάλη παρηγοριά: “Όταν έχεις πραγματικά χάσει τα πάντα, τότε τουλάχιστον, μπορείς να λες ότι είσαι πλούσιος στην απώλεια”».

Η Michelle διέψευσε τέλος, τις φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “Blue Valentine”, Ryan Gosling.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις