Logo

Χειροπέδες στον εμπρηστή της Ναυπάκτου



 
 

emprhsths_naupaktos_27-8-2011Έναν 35χρονο,αλβανικής καταγωγής, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές ως υπαίτιο για την πυρκαγιά που  ξέσπασε στη Γαβρολίμνη Ναυπάκτου.

Ο 35χρονος, που είναι κάτοικος χωριού κοντά στο μέτωπο της φωτιάς, φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα με σπίρτα.

Σημειώνεται, ότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 35χρονου, μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Στον Έβρο

Αλβανικης υπηκοότητας είναι και ο ύποπτος σε βάρος του οποίου συντάσσεται δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση για πυρκαγιές που ξέσπασαν κοντά στο χωριό Ευηνοχώρι, του νομού Έβρου όπου και κατοικεί.

Πρόκειται για 39χρονο παντρεμένο με Ελληνίδα και πατέρα 5 παιδιών, ο οποίος φέρεται, κατά την προανάκριση από την αρμόδια πυροσβεστική υπηρεσία, να ομολόγησε ότι έβαλε τρεις φωτιές σε διαφορετικά σημεία κοντά στο Ευηνοχώρι, ισχυριζόμενος, ωστόσο, ότι αυτές δεν συσχετίζονται με τη βασική εστία της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται τις τελευταίες ώρες στον Έβρο.

Ο 39χρονος Αλβανός προσήχθη στην πυροσβεστική υπηρεσία, μετά από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι κατήγειλαν πως τον είδαν να βάζει φωτιές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις