Logo

Αυστραλία: Νεαρό αγόρι χτυπήθηκε από τρένο και έζησε !



 
 

bytrn_28-8-2011Τυχερό μες στην ατυχία του στάθηκε ένα νεαρό αγόρι, το οποίο χτυπήθηκε από ένα κινούμενο τρένο και επιβίωσε! (Δείτε το βίντεο)

Το βίντεο από τις κάμερες του σιδηροδρομικού σταθμού στο Σίδνεϋ της Αστραλίας, δείχνει αρχικά το 12χρονο αγόρι να σηκώνεται από τη θέση του και να κατεβαίνει τρέχοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, πριν εξαφανιστεί τελείως από το οπτικό πεδίο.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όταν το αγόρι συνειδητοποιεί ότι έρχεται τρένο, προσπαθεί μάταια να ανέβει πάλι στην αποβάθρα του σταθμού, με αποτέλεσμα το τρένο να περάσει από πάνω του.

Στη συνέχεια, όμως, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το αγόρι σηκώνεται και καταφέρνει να ανέβει με προφανή κόπο και πόνο στην αποβάθρα, καθώς το ατύχημα που είχε τον άφησε με σπασμένο πόδι και αγκώνα.

Οι υπάλληλοι του σιδηροδρομικού σταθμού πιστεύουν ότι ο 12χρονος κατέβηκε στις γραμμές για να μιλήσει σε μια κοπέλα που στεκόταν στην αποβάθρα, στην άλλη πλευρά του σταθμού.

«Στη συνέχεια, ένα τρένο άρχισε να πλησιάζει και το αγόρι νόμιζε ότι ήταν το τρένο που περίμενε τόση ώρα. Έτσι, προσπάθησε να ανέβει στην αποβάθρα για να το προλάβει, αλλά έκανε λάθος, καθώς επρόκειτο για τρένο εξπρές, το οποίο δεν κάνει στάση σε αυτόν τον σταθμό», εξήγησε ένας από τους υπαλλήλους.

Το Τμήμα Μεταφορών, δήλωσε σήμερα ότι το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Westmead του Σίδνεϋ.

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις