Logo

Delivery... απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε αστυνομικό τμήμα



 
 

delivery_28-8-2011Αποπειράθηκαν να "περάσουν" ναρκωτικά σε κρατούμενους στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας, μέσω του φαγητού που είχαν παραγγείλει.

Ο λόγος για δύο Έλληνες, που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μην αφήσουν... χαρμάνηδες τρεις κρατούμενους στο αστυνομικό τμήμα. Όμως δεν τα κατάφεραν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από πολίτη που ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Οι δύο δράστες, ειδικότερα, εμφανίστηκαν ως πελάτες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Βέροιας, το οποίο ετοίμαζε την παραγγελία φαγητού των τριών κρατουμένων.

Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να εισάγουν στην παραγγελία ένα νάιλον μικροδέμα, το οποίο περιείχε κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Οι κινήσεις τους, ωστόσο, έγιναν αντιληπτές από υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος και ειδοποίησε τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, που δεν κατάφεραν να τους πιάσουν.

Μετά από όλα αυτά η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για τα ναρκωτικά σε βάρος τόσο των τριών κρατουμένων, όσο και σε βάρος των δύο ατόμων, που αναζητούνται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-8-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις