Logo

Φενερμπαχτσέ - Γαλατασαράι σημειώσατε...13 στο νοσοκομείο !



 
 

fener_27-12-2010Με τη λέξη  «lanetliyoruz», η οποία σημαίνει «καταδικάζω», γραμμένη με κεφαλαία γράμματα στην αρχική του σελίδα, ο επίσημος ιστότοπος της Φενερμπαχτσέ παρουσιάζει τις εικόνες των βιαιότατων επεισοδίων που σημάδεψαν τον αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής της ομάδας Νέων με το αντίστοιχο συγκρότημα της Γαλατασαράι.

Το ποδοσφαιρικό ματς διεξήχθη την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ , καθώς στη διακοπή του ημιχρόνου οπαδοί της Γαλατασαράι όρμησαν ακάθεκτοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν κανένα παίχτη της Φενερμπαχτσέ όρθιο!

Σήμερα όλα τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας αναφέρονται με τα πιο μελανά χρώματα στο γεγονός, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα επεισόδια σε αγώνες μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο.

Ωστόσο, οι χθεσινές βιαιότητες δεν παύουν να αποτελούν «είδηση», καθώς είναι από τις λίγες φορές, αν όχι και η πρώτη, που 13 παίχτες ομάδας, της Φενερμπαχτσέ στην προκειμένη περίπτωση, οδηγούνται στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό τους από τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδας!

Το «που σε πονεί και που σε σφάζει» εντός του αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε με αφορμή μια λογομαχία μεταξύ δύο παιχτών της Φενερμπαχτσέ και της Γαλατασαράι, την ώρα που οι ομάδες αποχωρούσαν στα αποδυτήρια με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Προφανώς οι οπαδοί της Γαλατασαράι αισθάνθηκαν ότι πρέπει να υπερασπιστούν τον παίχτη της ομάδας τους και μπήκαν στο τερέν με θλιβερά αποτελέσματα για τους πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές της Φενερμπαχτσέ.

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα εφημερίδων και τα ρεπορτάζ τηλεοπτικών καναλιών της Τουρκίας, υπήρξε παίκτης που έφυγε από το γήπεδο με σπασμένη μύτη, άλλος που έγινε… μπάλα στα πόδια οπαδού της Γαλατασαράι, ενώ οι θλιβερές εικόνες ολοκληρώθηκαν με τη μεταφορά συνολικά 13 παικτών της Φενερμπαχτσέ στο νοσοκομείο!

Για όλα αυτά τα έκτροπα η Τουρκική αστυνομία κατάφερε να συλλάβει μόλις δύο άτομα, οπαδούς της Γαλατασαράι, ενώ η διοίκηση της τελευταίας ζήτησε επίσημα συγγνώμη.

Για την ιστορία σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ποδοσφαίρου, που κατέληξε σε κάτς, διακόπηκε στο ημίχρονο με το σκορ να είναι ισόπαλο (1-1).

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2010  από directNEWS.gr 

 

.


Τελευταίες Ειδήσεις