Logo

O Elton John έγινε... πατέρας !



 
 

elton_john_dadΠάει χάλασε ο κόσμος. Αδελφές και παλικάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια!

Ο Sir Elton John και ο σύντροφός του, David Furnish, "απέκτησαν" ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο μικρός Zachary Jackson Levon Furnish-John, γεννήθηκε φυσικά από παρένθετη μητέρα ανήμερα των Χριστουγέννων στην Καλιφόρνια. 

Το ζευγάρι έκανε την ανακοίνωση-έκπληξη στο περιοδικό “U.S. Magazine”,  λέγοντας ότι, από σεβασμό προς την ιδιωτική ζωή της παρένθετης μητέρας, επέλεξαν να μην δώσουν περαιτέρω λεπτομέρειες, ενώ δήλωσαν ότι ο μικρός είναι υγιέστατος κι ότι είναι πολύ περήφανοι κι ευτυχισμένοι γονείς.

Ο Elton John, 62 ετών, παντρεύτηκε τον Furnish, 48 ετών, το 2005 μετά από 12 χρόνια σχέσης και παρόλο που η είδηση της παρένθετης μητέρας εξέπληξε τους θαυμαστές του θρυλικού τραγουδιστή, το ζευγάρι είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί.

Το ζευγάρι αποπειράθηκε αρχικά να υιοθετήσει ένα παιδί με AIDS από την Ουκρανία τον περασμένο χρόνο, αλλά η αίτησή τους απορρίφθηκε εξαιτίας της ηλικίας του Elton John και του γεγονότος ότι η Ουκρανία δεν αναγνωρίζει τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Ως ένδειξη ότι είναι έτοιμος να κατασταλάξει στον ρόλο του πατέρα, ο Sir Elton John ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα μουσικά δρώμενα τον προηγούμενο μήνα, λέγοντας ότι είναι πια πολύ μεγάλος σε ηλικία για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τη Lady Gaga.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις