Logo

Εντοπίστηκαν πράσινα ανδροειδή στο διάστημα !



 
 

Android_28-12-2010Είναι επίσημο - υπάρχουν μικρά πράσινα ανθρωπάκια στο διάστημα!!! 

Μόνο που οι εξωγήινοι... δεν είναι από άλλο πλανήτη.

"Έφυγαν" από τη Γη, με "εντολή" της Google,  προκειμένου η εταιρία να δοκιμάσει τα εξωτερικά όρια του νέου τηλεφώνου της, Nexus S.

Οι μικροσκοπικοί ανδροειδείς "αστροναύτες" (Android) ήταν δεμένοι σε επτά ωφέλιμα φορτία, καθένα εκ των οποίων περιείχε ένα από τα νέα κινητά, και μεταφέρθηκαν στην εξώτερη ατμόσφαιρα της Γης χρησιμοποιώντας μετεωρολογικά μπαλόνια.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο Zi Wang από το Android της Google: «Θέλαμε μια ευκαιρία να συλλέξουμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τους αισθητήρες του Nexus S -το GPS, το γυροσκόπιο, το επιταχυνσιόμετρο, και το μαγνητόμετρο».

Τα τηλέφωνα έτρεχαν μια ποικιλία από εφαρμογές: το “Google Maps” για κινητά 5,0 (με δεδομένα χαρτών εκτός σύνδεσης), το “Google Sky Map” που προσπαθούσε να εντοπίσειτα πραγματικά αστέρια στο σκηνικό και το “Latitude”.

Προς έκπληξη όλων, το Nexus S μπόρεσε να αντέξει σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους -50 βαθμούς Κελσίου, ενώ το GPS παρακολουθούσε το τηλέφωνο μέχρι 19 χιλιόμετρα περίπου και άρχισε να δουλεύει ξανά κατά την κάθοδο του μπαλονιού.

Τα μπαλόνια ήταν εξοπλισμένα μέχρι και με βιντεοκάμερες, ενώ ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη δείχνει τη στιγμή που τα μετεωρολογικά μπαλόνια ξεφούσκωσαν και οι θαρραλέοι αστροναύτες Android πετάχτηκαν από μέσα κι έπεσαν πίσω στη Γη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις