Logo

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία της 35χρονης στην Καλλιθέα



 
 

kallithea_4-1-2011Ποιος είχε κίνητρο να δολοφονήσει μια 35χρονη μητέρα δύο παιδιών που ζούσε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Καλλιθέα;

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής δεν μπορούσαν να δώσουν απάντηση σ’ αυτό το κρίσιμο ερώτημα για την εξιχνίαση του εγκλήματος που διαπράχθηκε την περασμένη βδομάδα με θύμα μια 35χρονη γυναίκα η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα.

Έτσι, οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της 35χρονης και από τις ανακρίσεις των συγγενών της λύθηκε ο γρίφος της μυστηριώδους δολοφονίας η οποία κατά τις αρχές έχει πλέον εξιχνιασθεί, καθώς ως δράστης της φέρεται ένας 31χρονος άνδρας.

Πρόκειται για τον  εξάδελφο του συζύγου της νεκρής γυναίκας που  έπεσε σε αντιφάσεις προκαλώντας τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίες ενισχύθηκαν από τα ευρήματα στο σπίτι του. Εκεί εντοπίστηκαν μετά από έρευνα, που διενεργήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, το όπλο του εγκλήματος και τα κλειδιά της άτυχης 35χρονης.

Τι αποκάλυψε η αστυνομική προανάκριση για τον φερόμενο ως δράστη του εγκλήματος;

Έχει διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία με το θύμα, στην οποία διαμένουν και άλλοι συγγενείς της 35χρονης και σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα πρώτα στοιχεία πάσχει από ψυχική ασθένεια.

Περίπου ένα μήνα πριν τη δολοφονία, που έγινε στις 28 Δεκεμβρίου, είχε διαπληκτιστεί με τα ξαδέλφια του, καθώς η 35χρονη και ο σύζυγός της του είχαν κάνει παρατήρηση γιατί έκανε συνεχώς θόρυβο.

Τότε, λέει αστυνομική πηγή, ο 31χρονος είχε κλέψει από το σπίτι του εξαδέλφου του τα κλειδιά του σπιτιού, ώστε να μπει σαν…κύριος στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς ο 31χρονος την ημέρα της δολοφονίας βγήκε από το σπίτι του και φορώντας μάσκα άνοιξε με τα κλειδιά που είχε κλέψει την πόρτα του διαμερίσματος. Η 35χρονη που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού άκουσε το θόρυβο και πήγε προς την πόρτα.

Ο δράστης μόλις είδε την 35χρονη μπροστά του την πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμά του σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Τραγική λεπτομέρεια: Πίσω από τη γυναίκα ερχόταν το 4χρονο κοριτσάκι της το οποίο είδε μπροστά του μια σοκαριστική εικόνα που θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή: ένα μασκοφόρο άνδρα να πυροβολεί και τη μητέρα του να σωριάζεται νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έδειξε κατά την προανάκριση ότι δεν έχει επίγνωση της πράξης του και του τι ακριβώς έχει συμβεί. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημανθεί ότι, με βάση τα όσα προέκυψαν από την έρευνα, φαίνεται να σχεδίαζε το έγκλημά του αρκετό καιρό πριν.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις