Logo

Θα αποφασίσετε κυρία Μπέκαμ επιτέλους;



 
 

vogue_posh_4-1-2011Η Victoria Beckham έχει ακλόνητη αγάπη και αφοσίωση για το σύζυγό της, David, ακόμα και μετά από 11 χρόνια γάμου.

Όμως, παρά την αθλητική εικόνα και τη αψεγάδιαστη εμφάνιση του διάσημου ποδοσφαιριστή, η πρώην Spice Girl παραδέχεται ακόμα κι εκείνος έχει τις άσχημες μέρες του.

Λίγους μόλις μήνες αφού η Victoria δήλωσε ότι ο σύζυγός της φαινόταν «φυσικά όμορφος όλη την ώρα», εμφανίζεται να έχει αλλάξει γνώμη.

Σε μια νέα συνέντευξη με τη βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue, η 36άχρονη Victoria μίλησε με απόλυτη ειλικρίνια για τον σύζυγό της.

Μιλώντας λοιπόν, στο τεύχος Φεβρουαρίου του Vogue, είπε: «Τις προάλλες κοίταξα τον David αμέσως μόλις είχε ξυπνήσει και σκέφτηκα ότι φαίνεται πραγματικά χάλια. Δόξα τον Θεό, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που πάντα φαινόταν τόσο τέλειος».

 

 

Τα όσα δήλωσε στο Vogue ωστόσο, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Marie Claire, τον Οκτώβριο, όπου δήλωνε τα εξής: «Φαίνεται φυσικά όμορφος όλη την ώρα. Ποτέ δεν είναι χάλια το πρωί. Ποτέ». «Καθόταν εκεί, στέλνοντας τα e-mail του γυμνός. Δεν υπήρχε ούτε χιλιοστό λίπους επάνω στο σώμα του. Κι εκείνη την ώρα σκέφτηκα “Έκανες καλή επιλογή, Victoria”. Σίγουρα πάντως εκείνη την στιγμή δεν σκεφτόμουν την τσιριχτή φωνή του».

Αυτό ήταν το έκτο εξώφυλλο που κάνει η Victoria για το Vogue, καθώς στο παρελθόν έχει κοσμήσει τη ρωσική, την ινδική, την τουρκική, τη γερμανική και τη βρετανική έκδοση.

Επίσης, στη συνέντευξή της στο Vogue, παραδέχεται ότι επιτέλους έχει σταματήσει να ελπίζει για ένα κοριτσάκι, ενώ εξομολογείται ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στο στήθος της και παραδέχεται ότι η ισορροπία δυνάμεων μεταξύ της ιδίας και του David βρίσκεται σε περίοδο αλλαγής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις