Logo

Καρέ - καρέ η επίθεση με μπογιές στον Κάρολο !



 
 

charles_camilla_04-01-2011Στη δημοσιότητα έδωσε η Βρετανική αστυνομία το βίντεο που αποτυπώνει καρέ - καρέ την επίθεση διαδηλωτών στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, στις αρχές του περασμένου μήνα.

Το πριγκιπικό ζεύγος δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν οι φοιτητές διαμαρτυρόμενοι, για την αύξηση των διδάκτρων. Ο Κάρολος με τη σύζυγό του μετέβαιναν με Ρολς Ρόυς  για να παρακολουθήσουν μία θεατρική παράσταση.

Η μητροπολιτική αστυνομία εξετάζει το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχει στην κατοχή της, προκειμένου να εντοπίσει τους υπόπτους, ενώ ήδη προσπαθεί να εντοπίσει μια γυναίκα που τα πλάνα τη δείχνουν να επιτίθεται στο βασιλικό αμάξι και να προκαλεί ζημιές σε ένα από τα αμάξια της συνοδείας.

Ο Ντετέκτιβ Μάθιου Χορν που είναι επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας για την συγκεκριμένη υπόθεση, δήλωσε ότι η αστυνομία θα κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει όλους όσους παρέβησαν το νόμο και προέβησαν σε αξιόποινες πράξεις, προκειμένου να τους φέρει ενώπιον του δικαστηρίου.

                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις