Logo

Άρχισε το σήριαλ... της Eurovision



 
 

eurovision_08-01-2011Ανακοινώθηκαν από  στελέχη της ΕΡΤ τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τον ελληνικό τελικό, κατά τη διάρκεια του οποίου  θα επιλέξουμε το τραγούδι, που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurοvision.

Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση σε τίποτα δεν θυμίζει παλαιότερες χρονιές, μιας και γίνεται προσπάθεια από την κρατική τηλεόραση να υποβαθμιστεί το όλο θέμα, μετά την απόφαση περικοπών των δαπανών στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με σκοπό τη δραστική μείωση των εξόδων λόγω ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα οποία μεταδόθηκαν από την πρωινή εκπομπή του Ant1 “10 -1 μαζί”, οι καλλιτέχνες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ( το νέο πουλέν όπως λέγεται του Ηλία Ψηνάκη), ο νικητής του Χ-Factor Λούκας Γιώρκας (της ομάδας Γκαγκάκη), καθώς και  τα συγκροτήματα «Κόκκινα χαλιά» και «Τριμητόνιο» από το ίδιο ριάλιτυ του Αντ1.

Επίσης η νικήτρια του Greek idol του Αlpha Βαλάντω Τρύφωνος (Βαλάντω- Βαλάντω εσύ κάνεις κουμάντο…), καθώς και η ιδιαιτέρως διακριθείσα σ’ αυτό Αντιγόνη Ψυχράμη (με λένε Πόπη). Τέλος ένα όνομα έκπληξη όπως όλοι χαρακτηρίζουν είναι ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προς το παρόν δεν έχει δοθεί επίσημη συνέντευξη τύπου από την ΕΡΤ, ωστόσο, τα ονόματα που αναφέρονται θεωρούνται σίγουρα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλα τρία πρόσωπα, που μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί, για καλό ή για κακό, θα σας γελάσουμε.

Αναμένουμε... μέχρι νεωτέρας, καθώς διάφορα ονόματα έχουν εκφράσει την επιθυμία να εκπροσωπίσουν την χώρα μας στον συγκεκριμένο διαγωνισμό όπως ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα (το ζευγάρι από το Just the two of us) κ.α.

Με ενδιαφέρον πάντως θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις όσον αφορά την εμπλοκή του Ηλία Ψινάκη, μέσω του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο οποίος θέλοντας να διαφημίσει την πατρίδα μας στο εξωτερικό - όπως έχει δηλώσει στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στις οποίες ήταν υποψήφιος και εξελέγη - έχει την πρώτη του ευκαιρία κα, ως πολιτικός πλέον, να το πραγματοποιήσει. ΄Ιδωμεν…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις