Logo

Ζητά την τιμωρία του βιαστή της εδώ και έξι χρόνια!



 
 

karneef_9-1-2011Το σύστημα απονομής Δικαιοσύνης στην Ελλάδα για την Καναδέζα δημοσιογράφο του CBC Radio Natalie Karneef, είναι ταυτισμένο με το «απολύτως οξύμωρο» !

Η νεαρή δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε άλλωστε, να σκέφτεται διαφορετικά, όταν η προσπάθειά της να καθίσει στο σκαμνί τον Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της ίδιας και ακόμη τριών αλλοδαπών γυναικών, προσκρούει στην αδυναμία της… τυφλής ελληνικής Δικαιοσύνης εδώ και περίπου 6 χρόνια!

Έτσι, όλο αυτό το διάστημα ο κατηγορούμενος για βιασμό κυκλοφορεί ελεύθερος με την…άδεια των ελληνικών δικαστηρίων, τα οποία ανέβαλαν έξι φορές τη δίκη του σε πρώτο βαθμό και επιπλέον επέβαλλαν – σε μια εκ των αναβολών – ποινή για λιπομαρτυρία  στην Καναδέζα μηνύτρια!

Τώρα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το λόγο θα έχει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, όπου προσφεύγει η Natalie Karneef ζητώντας την καταδίκη της Ελλάδας για τη μη ορθή απόδοση δικαιοσύνης.

Η περιπέτεια της Καναδεζας δημοσιογράφου Natalie Karneef δεν είναι άγνωστη για τον ελληνικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Ωστόσο, επανέρχεται ξανά και ξανά από τους έλληνες δημοσιογράφους χάρη στην…αναβλητικότητα του ελληνικού δικαστικού συστήματος!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της εφημερίδας «Το Βήμα» να αναφερθεί στην ιστορία της Καναδέζας δημοσιογράφου, η οποία αγαπά την Ελλάδα, καθώς είναι παντρεμένη με Ελληνοκαναδό, αλλά δεν μπορεί να πει και τα καλύτερα για το δικαστικό της σύστημα…

Όπως αναφέρει και η ίδια η Natalie Karneef στο blog που διατηρεί, όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2005. Τότε ταξίδευε μόνη της στην Ελλάδα και ένα αυγουστιάτικο μεσημέρι, ενώ έκανε βόλτα στην Πλάκα, ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και προσφέρθηκε να την ξεναγήσει στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη.

Η νεαρή Καναδέζα δεν ανησύχησε και δέχθηκε. Αυτό που της φάνηκε παράξενο, αλλά δεν του έδωσε σημασία, ήταν ότι ο άνδρας «ξεναγός» της ζητούσε επανειλημμένως να φάει κάτι. Τελικά, ο ίδιος μπήκε σε ένα κατάστημα και εξερχόμενος της έδωσε το ένα κομμάτι από μια τυρόπιτα που ήταν κομμένη στα δύο.

Πάλι, η γυναίκα δεν είδε τον κίνδυνο. Δεν ανησύχησε ακόμα και με τη γεύση της πικρίλας που είχε η τυρόπιτα την οποία την απέδωσε σε ένα ειδικό φάρμακο που είχε επαλείψει στα χείλη της εξαιτίας ενός εγκαύματος.

Από εκεί και πέρα δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο ότι ξύπνησε με δυνατό πονοκέφαλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Δίπλα της ήταν ο «ξεναγός» της ο οποίος τη μετέφερε στην πανσιόν που διέμενε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η Καναδέζα δημοσιογράφος αναγκάστηκε να γυρίσει τρία νοσοκομεία για να διαγνώσει κάποιος γιατρός τι ακριβώς της είχε συμβεί. Όσο για ιατροδικαστή, αυτός βρέθηκε την επόμενη ημέρα του περιστατικού και παρέδωσε την ιατροδικαστική του έκθεση μόλις το 2010!

Δηλαδή, όλο αυτό το διάστημα ο δικαστικός φάκελος περιφερόταν από το ένα δικαστήριο στο άλλο, χωρίς να περιλαμβάνεται σε αυτόν η κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης ιατροδικαστική έκθεση!

Ο δράστης, όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε δώσει στη νεαρή Καναδέζα ένα ισχυρό υπνωτικό που ονομάζεται Stilnox – σ’ αυτό οφειλόταν η πικρίλα της τυρόπιτας - το οποίο προκαλεί βαριά κατάσταση μέθης ή ύπνωση. Μάλιστα, φέρεται να το έχει χορηγήσει και σε τρεις ακόμα αλλοδαπές γυναίκες που κατηγορείται ότι βίασε :Δύο από την Αυστραλία και μια από τη Δανία.

Ελεύθερος!

Σημειώνεται, ότι η δίκη αναβλήθηκε έξι φορές και συγκεκριμένα στις:  13 Νοεμβρίου 2006, 16 Φεβρουαρίου 2007, 2 Ιουλίου 2007, 1 Οκτωβρίου 2008 , 26 Οκτωβρίου 2009 και 22 Μαρτίου 2010. 

Τις τρεις  πρώτες φορές η Καναδή δημοσιογράφος κλητεύθηκε στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε ως τουρίστρια και όχι στη μόνιμη διεύθυνσή της στον Καναδά! Το ίδιο συνέβη και με τις υπόλοιπες τρεις μηνύτριες.

karneef1_9-1-2011Ωστόσο,  στη δικάσιμο του Φεβρουαρίου του 2007 η Δανέζα μηνύτρια εμφανίστηκε καθώς ειδοποιήθηκε από τη συνήγορό της. Έτσι, η δίκη χωρίστηκε, ως προς τις μηνύσεις των τριών αλλοδαπών γυναικών που απουσίαζαν  και ο κατηγορούμενος δικάστηκε και καταδικάστηκε μόνο για το βιασμό σε βάρος της Δανέζας, για τον οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Όμως ο καταδικασθείς ουδέποτε οδηγήθηκε στη φυλακή  παρά την καταδίκη του, καθώς το δικαστήριο χορήγησε ανασταλτική δύναμη  στην έφεσή του κι έτσι παραμένει ελεύθερος μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη του. 

Η Natalie Karneef προσδοκεί ότι στις 26 Ιανουαρίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία έχει προσδιοριστεί εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης, η δίκη θα πραγματοποιηθεί και επιτέλους – κάλλιο αργά παρά ποτέ -   θα αποδοθεί Δικαιοσύνη…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις