Logo

Συνέλαβαν τον Απόστολο Γκλέτσο!



 
 

gletsos_syllhpsh_11-1-2011Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος συνελήφθη σήμερα Τρίτη μετά τις 3:15 το μεσημέρι με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψή του έγινε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπου είχαν μεταβεί τέσσερα περιπολικά!

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες, τον επιβίβασαν σε ένα τζιπ με φιμέ τζάμια και με τη συνοδεία της ισχυρής αστυνομικής δύναμης τον μετέφεραν  στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου και κρατείται, προκειμένου να οδηγηθεί  ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Συγκεκριμένα, ο Απ. Γκλέτσος  σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του αγώνα να μην πληρώνουν οι κάτοικοι της περιοχής τα «τσουχτερά» διόδια της Εθνικής Οδού, εξακολούθησε να ξηλώνει  μπάρες που αποκλείουν την πρόσβαση των συνδημοτών του  στους παράδρομους.

Ωστόσο, σήμερα άλλαξε….δρομολόγιο. Αντί για το σημείο που βρίσκεται κοντά στα διόδια της Πελασγίας κατευθύνθηκε στην περιοχή της Ντάμπια,  μαζί με συμπολίτες του και μπουλντόζες, όπου έριξε συρματοπλέγματα, προστατευτικές μπάρες και κιγκλιδώματα, ώστε να ανοίξει ο παράδρομος.

Στη συνέχεια πήγε στο Δημαρχείο και λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι θα πήγαινε για λίγο στο σπίτι του και θα επέστρεφε. Όμως,  έξω από την κατοικία του τον περίμεναν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, περιλαμβάνονται τα αδικήματα «φθορά ξένης ιδιοκτησίας», «παρακώλυση και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών», καθώς και παραβίαση διατάξεων του ΚΟΚ.

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικής δίωξης.

Καυγάς στον... αέρα !

Σημειώνεται ότι λίγο πριν τη σύλληψή του ο Απόστολος Γκλέτσος, που αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα, κλήθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα fm", προκειμένου να παραχωρήσει τηλεφωνική συνέντευξη στον  δημοσιογράφο Βασίλη Χιώτη.

Ο κ. Χιώτης ως ραδιοφωνικός οικοδεσπότης  θέλησε  να ψέξει τον κ. Γκλέτσο για την ενέργειά του να ανοίξει με τη χρήση μπουλντόζας τους κλεισμένους παράδρομους.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε τη θέση του από την αρχή, εκφράζοντας την αντίθεσή του, και το πνεύμα των ερωτήσεών του κινήθηκε στην κατεύθυνση της καταδίκης κάθε πράξης που έχει χαρακτήρα «αυτοδικίας», υπεραμυνόμενος της προσφυγής στη Δικαιοσύνη για όποιον θέλει να βρει το δίκιο του.

Εξάλλου, επιχείρησε να τον ειρωνευτεί  χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα το παρελθόν του ως ηθοποιού: «κύριε Γκλέτσο, νομίζω ότι έχετε επηρεαστεί από τα τηλεοπτικά σήριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσατε», είπε ο δημοσιογράφος όταν ο δήμαρχος Στυλίδας  επέμεινε ότι έχει εκλεγεί για να  υπερασπίζει το δίκαιο των δημοτών του με «μπουλντόζες, με τσαμπουκά και με οτιδήποτε χρειαστεί».

Ο κύριος Γκλέτσος αντέδρασε λέγοντας στο συνομιλητή του :«Είσαστε γελοίος κύριε». ΄Ετσι ο καυγάς άναψε με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Στυλίδας να κλείσει το τηλέφωνο εκνευρισμένος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις