Logo

Χώρισε η Shakira



 
 

xwrismos_sakira_11-1-2011H Shakira αποκάλυψε χθες στο blog της, με προσωπική ανακοίνωση, ότι το περασμένο καλοκαίρι εκείνη κι ο Antonio de la Rua χώρισαν μετά από 11 χρόνια σχέσης.

«Τον Αύγουστο του 2010 πήραμε από κοινού την απόφαση να κάνουμε ένα διάλλειμα απ’ τη σχέση μας», γράφει η Κολομβιανή τραγουδίστρια. «Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχουμε παραμείνει κοντά και καταφέραμε να κρατήσουμε τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό μας κρυφές μέχρι και τώρα». 

Ωστόσο η Shakira, η οποία περιέγραψε τη σχέση της με τον τραπεζικό επενδυτή ως “τα πιο υπέροχα χρόνια της ζωής μας”, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν κάποια στιγμή στο μέλλον: «Αυτή την περίοδο χωρισμού την βλέπουμε ως προσωρινή και ως ευκαιρία για τον καθένα μας ξεχωριστά να ωριμάσει ως άνθρωπος, καθώς συνεχίζουμε να είμαστε μαζί στην επαγγελματική μας ζωή. Η φιλία μας και το γεγονός ότι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον απόλυτα, δεν θα αλλάξει ποτέ».

Κοντινή πηγή του ζευγαριού δήλωσε: «Δεν το έκαναν μεγάλο θέμα, απλά είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ήταν μαζί πολύ καιρό και συνειδητοποίησαν ότι είχαν γίνει περισσότερο φίλοι παρά ζευγάρι. Είναι λυπηρό, αλλά μπορεί και να τα ξαναβρούν. Χρειάζονταν απλά ένα διάλλειμα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις