Logo

Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα !



 
 

pirines_12-01-2011Φωτιά  άναψε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ η προκήρυξη των “Πυρήνων” που ακολούθησε την ισχυρή έκρηξη βόμβας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Οι ευθείες απειλές που εκτοξεύονται, από την οργάνωση, σε βάρος δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, έχουν θέσει σε συναγερμό τους επιτελείς, οι οποίοι τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται σε συνεχείς συσκέψεις για τη λήψη έκτατων μέτρων με στόχο την αποφυγή νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Η δίκη των συλληφθέντων μελών της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” που αρχίζει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, δημιουργεί πρόσθετους φόβους στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για το ενδεχόμενο να υπάρξει αυτές τις μέρες  κάποια “σοβαρή ενέργεια”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχουν τεθεί ήδη σε “κλοιό προστασίας”, περίπου 50 δικαστές και εισαγγελείς που υπηρετούν στην πρωτεύουσα, με οχήματα της ΕΛ.ΑΣ να εποπτεύουν τις κινήσεις τους και να διέρχονται συνεχώς, έξω από τα σπίτια τους.

Εξάλλου, 200 αστυνομικοί σε καθημερινή βάση έχουν αναλάβει τη φρούρηση δικαστικών κτιρίων σε όλη την Ελλάδα ενώ ενισχυμένη αστυνομική δύναμη έχει διατεθεί για τη φύλαξη σωφρονιστικών ιδρυμάτων και ιδιαίτερα των φυλακών Κορυδαλλού.

Από την άλλη πλευρά, στο σκοτάδι φαίνεται να παραμένουν οι έρευνες των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό των ασύλληπτων μελών της οργάνωσης αλλά και την ανεύρεση της γιάφκας με τον οπλισμό τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις