Logo

Ελεύθερος αφέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος



 
 

gkletsos_xeiropedes_12-1-2011_copy«Απόστολε προχώρα, γκρέμισέ τα όλα» ήταν ένα από τα συνθήματα που φώναζαν οι δεκάδες κάτοικοι της Στυλίδας που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί, σήμερα Τετάρτη, έξω από  τα δικαστήρια της Λαμίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του δημάρχου τους και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά τη χθεσινή σύλληψή του και την παραμονή του όλο το βράδυ στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, προσήχθη σήμερα μετά το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Μόλις οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο οι συγκεντρωμένοι συνδημότες του τον αποθέωσαν, ενώ εκείνος κάνοντας το σήμα της νίκης τους φώναζε «Σας αγαπώ».

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε δήμαρχο που είναι πραγματικά μπροστάρης και όχι του γραφείου και της γραβάτας» έλεγαν οι κάτοικοι της Στυλίδας, όπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας παραμένουν κλειστά τα καταστήματα, καθώς και τα γραφεία των δημοτικών και δημοσίων υπηρεσιών της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  όταν ο συλληφθείς δήμαρχος  βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού του είπε «Κύριε Εισαγγελέα αν νομίζετε ότι έχω άδικο φυλακίστε με.»

Από την πλευρά του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη  και στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο προσδιορίζοντας την εκδίκαση της υπόθεσης  στις 6 Απριλίου 2011 στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Απ. Γκλέτσος συνελήφθη χθες αφού ξήλωσε για δεύτερη φορά τις μπάρες που εμπόδιζαν την  πρόσβαση των οδηγών στους τοπικούς παραδρόμους, προκειμένου οι κάτοικοι  της Στυλίδας να μην είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τα «τσουχτερά» διόδια της Εθνικής Οδού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις