Logo

Σε δίκη παραπέμπεται ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον



 
 

conrad_12-1-2011Σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου, ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον, Δρ. Κόνραντ Μάρρεϊ - ο οποίος κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο του Jackson  ύστερα από χορήγηση θανατηφόρας δόσης προποφόλης και άλλων ηρεμιστικών - θα παραπεμφθεί τελικά σε δίκη για ανθρωποκτονία απο αμέλεια.

Ο Δικαστής Μάικλ Πάστορ, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του Κόνραντ Μάρρεϊ, μετά την προκαταρκτική ακρόαση αυτής της εβδομάδας.

Ολοκληρώνοντας την αγόρευσή του, ο αναπληρωτής Εισαγγελέας Ντείβιντ Γουόλγκρεν, είπε στον Δικαστή: «Δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα του Μάικλ Τζάκσον να “φύγει”». 

Ο Γουόλγκρεν είπε επίσης, ότι ο Μάρρεϊ - ο οποίος κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης -  ενδιαφερόταν περισσότερο να αποκρύψει αποδεικτικά στοιχεία παρά να βοηθήσει τον Τζάκσον.

 

 

Νωρίτερα, ο ιατροδικαστής Δρ. Κρίστοφερ Ρότζερς,  που πραγματοποίησε την έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζάκσον, κατέθεσε ότι ο θάνατος του θρυλικού τραγουδιστή θα είχε χαρακτηριστεί ως ανθρωποκτονία, ακόμη και αν ο Τζάκσον έπαιρνε μόνος του την θανατηφόρα δόση του αναισθητικού προποφόλη. Προσέθεσε επίσης, ότι ο Μάρρεϊ  κακώς χρησιμοποιούσε το ισχυρό αναισθητικό προποφόλη, προκειμένου να θεραπεύσει το πρόβλημα  αϋπνίας του Τζάκσον.

 

 

Ο Δρ. Μάρρεϊ από την άλλη, υποστηρίζει ότι είναι αθώος και οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι δεν χορήγησε τίποτα στον τραγουδιστή που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις