Logo

Σούπερ Λίγκα: Αγωνιστική χωρίς ντέρμπυ



 
 

ligka_15-01-2011Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ τελικός παραμονής χαρακτηρίζεται για τη Λάρισα ο αγώνας με τον Ηρακλή στο AEL FC Arena.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανοίγουν την αυλαία των αναμετρήσεων αυτού του σαββατοκύριακου, φιλοξενώντας τον Πανσερραϊκό, που παλεύει για τη σωτηρία του, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (17:15, ΝΕΤ). Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τουλάχιστον το +5 στη βαθμολογία, που τη χωρίζει από τους διώκτες της, αν όχι να το αυξήσει, την ώρα που οι Σερραίοι θα παλέψουν για το καλύτερο, χωρίς όμως να φαίνεται να έχουν και μεγάλες προσδοκίες.

Ενδιαφέρον το Σάββατο παρουσιάζει και η δύσκολη έξοδος του ΠΑΟΚ στο Βόλο, όπου θα συναντήσει τον δεύτερο φιλόδοξο Ολυμπιακό του πρωταθλήματος (19:30, NOVA), ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα στο Περιστέρι (17:15, NOVA), σε μια αναμέτρηση όπου αναμφίβολα το μυαλό και των δυο αντιπάλων θα βρίσκεται στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ζωής η θανάτου είναι για την ΑΕΛ το ματς με τον Ηρακλή την Κυριακή το μεσημέρι (15:00, NOVA) στη Λάρισα, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη ουσιαστικά θα σημάνει την καταδίκη της ομάδας του κάμπου. Οι ουραγοί Λαρισαίοι ήδη απέχουν πέντε βαθμούς από τους προτελευταίους Πανσερραϊκό και Πανιώνιο και οκτώ για να βγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι προφανές επομένως, πως χωρίς το τρίποντο, η προσπάθειά τους για να ξεκολλήσουν από τον πάτο του βαρελιού θα μοιάζει με αναζήτηση ενός θαύματος.

Κρίσιμη αναμέτρησης είναι -και για τους δυο αντιπάλους- είναι το Αρης-Πανιώνιος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:15, NOVA). Οι μεν «κίτρινοι» χρειάζονται τη νίκη για να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση μιας θέσης για τα play off, ενώ ο Πανιώνιος δίνει μάχη με τη σωτηρία του, ελπίζοντας πως ο ερχομός του Κώστα Μήτρογλου θα του λύσει άμεσα το επιθετικό του πρόβλημα.

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα (17:15, NOVA, σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει, αφού από τη μια η Ένωση παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι και από την άλλη οι Αρκάδες ψάχνουν ακόμα τη συνταγή για εντός έδρας νίκες, έχοντας μόλις μία, όλη τη φετινή σεζόν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καβάλα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (19:30, NOVA). Οι «πράσινοι» δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, όμως οι «Αργοναύτες» έχουν μετατραπεί σε κακούς τους δαίμονες από πέρσι, παίρνοντάς τους αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας.

Τέλος, στα Πηγάδια με φόρα από τις καλές της εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών η Ξάνθη υποδέχεται τον Εργοτέλης (19:30, NET), που φέτος είναι μια του ύψους και μια τους βάθους.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NOVA2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:15 NET

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NOVA2

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΡΙΣΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 15:00 NOVA2

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NOVA3

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - A.E.K. 17:15 NOVA2

ΞΑΝΘΗ - Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30 NET

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 19:30 NOVA1

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2011 από directNEWS.gr πηγή: naftemporiki


Τελευταίες Ειδήσεις