Logo

Από ...γκάφα σε γκάφα η ΕΛ.ΑΣ



 
 

 

gafa1_15-1-2011Νέα γκάφα  διέπραξε η Ελληνική Αστυνομία παρουσιάζοντας την 27χρονη   Marie Fee Meyer – τη συγκατηγορούμενη των τεσσάρων νεαρών που συνελήφθησαν από τις διωκτικές αρχές  ως ύποπτοι για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - ως κόρη δύο πρώην μελών της γερμανικής οργάνωσης RAF !

Μετά την κατά λάθος προσαγωγή του 30χρονου Δημοσθένη Παπαδάκου, μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας του Συνασπισμού, την περασμένη Πέμπτη, επειδή έμοιαζε πολύ σε κάποιον άλλο, σήμερα διαπιστώθηκε και δεύτερο ...ανδραγάθημα της ΕΛ.ΑΣ. στην ίδια υπόθεση.

Ο πατέρας της Marie Fee Meyer  δεν σκοτώθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στην Αυστρία κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς, αλλά αντιθέτως…ζει και βασιλεύει και δίνει συνεντεύξεις  στη γερμανική εφημερίδα Bild και στο γαλλικό πρακτορείο του Βερολίνου  διαψεύδοντας όσα διαρρέουν οι ελληνικές διωκτικές αρχές.

Όσο για την μητέρα της 27χρονης, δεν ήταν ποτέ καταζητούμενη από τη Γερμανία με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ούτε φυσικά παραδόθηκε στο Λίβανο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη, όπως  ενημέρωναν την κοινή γνώμη στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας!

Η μητέρα της 27χρονης ονομάζεται πράγματι  Barbara Meyer , όπως η γυναίκα που καταζητούνταν.   Ο πατέρας της ονομάζεται Albert  και έχει γεννηθεί το 1958, ενώ η  καταζητούμενη ως πρώην  μέλος της RAF  έχει διαφορετικό πατρώνυμο και είναι γεννημένη το 1956.

Τα αδέλφια της Marie Fee Meyer  με επιστολή τους σε ιστοσελίδα υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «μεγάλο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αδελφής μας και της οικογένειάς μας», καθώς η μητέρα τους ζει στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της.

Προσθέτουν, μάλιστα, ότι οι ελληνικές διωκτικές αρχές με τις διαρροές τους επιφύλαξαν «χειρότερη μοίρα» για τον πατέρα τους  διότι, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν : «όχι μόνο του άλλαξαν το όνομα, αλλά και τον παρουσίασαν να έχει σκοτωθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με μπάτσους στην Αυστρία πριν από χρόνια! Αρκετά σοκαριστικό για έναν μουσικοθεραπευτή που ζει και εργάζεται υγιέστατος στη Γερμανία

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις