Logo

Πετράκης-Φουρέιρα οι νικητές του ''just the two of us''



 
 

winners_17-1-2011Με νικητή  τον Παναγιώτη Πετράκη έριξε αυλαία το “Just the two of us” την Κυριακή το βράδυ .

Το απόλυτο φαβορί από το πρώτο live κατάφερε με άνεση να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου, παρόλο που  έχασε στην τελική  αναμέτρηση, παρέμεινε η φιναλίστ που έκανε την έκπληξη.

Η έναρξη της εκπομπής παρέπεμπε σε Bolywood με …όλους σχεδόν τους συμμετέχοντες  στη σκηνή  να εκτελούν ανάλογη χορογραφία με ινδικά κουστούμια.

Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσαν τα κομμάτια “΄Ελα να με τελειώσεις “ και “It’s my life“, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης το “Δεν μετανιώνω “ και “I gotta feeling”.

Επίσης το διαγωνιστικό μέρος περιελάμβανε και την ερμηνεία τρίτου τραγουδιού, κοινού για τους διαγωνιζόμενους, που ήταν το  “Εμείς οι δυό σαν ένα “.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε το σχόλιο της Αθηναΐδας  Νέγκα προς την “φιναλίστ” Μαρία: «Το ότι είσαι εδώ μας ακυρώνεις… Είναι σαν να μην υπάρχουμε…»

Θέλοντας να τονίσει πως η Μαρία σε καμμία περίπτωση δεν θα ήταν στις επιλογές της επιτροπής για τον τελικό. ΄Ηταν όμως επιλογή του κοινού που την ψήφισε τόσες φορές   όχι τόσο για τη φωνή της, όσο για την τσαχπινιά της και τη θετική στάση της στο παιχνίδι.

΄Ετσι η συνολική βαθμολογία των δύο ζευγαριών, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους, διαμορφώθηκε ως εξής:

Πετράκης - Φουρέιρα: 115 βαθμοί

Μπεκατώρου - Χολίδης: 110 βαθμοί

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Παναγιώτης δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτό τον κόσμο που μπήκε στον κόπο και σήμερα, αλλά και όλες αυτές τις εβδομάδες να μας τιμήσει με την προτίμησή του και με την αγάπη του. Για μένα βέβαια δεν υπάρχει ένας μεγάλος νικητής, αλλά δώδεκα υπέροχα, λαμπερά ζευγάρια που βοήθησαν για να επιτευχθεί ένας ιερός σκοπός..."

Η Ελένη με την σειρά της συμπλήρωσε :"Κι εγώ θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ... Ενα τεράστιο ευχαριστώ γιατί πέρασα τρεις μήνες γεμάτους χαρά... Ολο αυτό για μένα ήταν μία τεράστια εμπειρία..."

Φυσικά το λόγο πήρε και η Μαρία η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο  που της έδωσε την ευκαιρία να φτάσει ως τον τελικό του “Just” ο οποίος ήταν γι’ αυτήν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις