Logo

Δικαστής μπέρδεψε τις αιτήσεις διαζυγίων με τα τροχαία ατυχήματα !



 
 

dikeosini_17-01-2011Όλα… τα έσφαζε, όλα τα μαχαίρωνε ο πρόεδρος του Πολιτικού Τμήματος του Εφετείου Αθήνας που δίκαζε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου αγωγές που αφορούσαν αποκλειστικά υποθέσεις αυτοκινητιστικών  ατυχημάτων.

Μάλιστα το δικαστήριο είναι γνωστό, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο και ως  “Τμήμα Αυτοκινήτων”. Παρόλα αυτά ο πρόεδρος της συγκεκριμένης σύνθεσης… δεν κώλωνε με τίποτα!

Έτσι, έκπληκτοι οι διάδικοι και το ακροατήριο τον άκουσαν να απορρίπτει την “ένσταση αναρμοδιότητας” που υπέβαλε η συνήγορος υπεράσπισης και να συζητά υπόθεση διαζυγίου!

Στις έντονες δε, διαμαρτυρίες της συνηγόρου που χειριζόταν τη συγκεκριμένη δικογραφία εκπροσωπώντας την πλευρά της συζύγου, ο πρόεδρος έκανε πως δεν άκουγε!

“Συζητήθηκε, συζητήθηκε” είπε με στόμφο και επέστρεψε πάλι - σαν να μη συνέβαινε τίποτε - στην εκδίκαση των αγωγών που αφορούσαν… τα τροχαία περιστατικά.

Το directnews.gr ερεύνησε την υπόθεση και έβγαλε… “λαβράκι”. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

α) Ο αντίδικος δικηγόρος, που εκπροσωπεί στις ποινικές υποθέσεις τα συμφέροντα του συζύγου, τυχαίνει να είναι υιός αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

β) Ο ίδιος ο σύζυγος, που είναι κι αυτός δικηγόρος, εκδικάζει, κατά κόρον, υποθέσεις στο “Τμήμα αυτοκινήτων” και προφανώς έχει αναπτύξει… ιδιαίτερες σχέσεις με δικαστές που το απαρτίζουν αλλά και με δικαστικούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε αυτό.

γ) Η συγκεκριμένη υπόθεση διαζυγίου δεν είναι “τυχαία”. Έχει ταλανίσει τα έδρανα της Ευελπίδων και του Εφετείου, και έχει γίνει αντικείμενο αναφορών μέχρι και στον Άρειο Πάγο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Θα επανέλθουμε με νεότερα στοιχεία στο θέμα, μετά την ολοκλήρωση της ερευνάς μας. Γιατί, πιστεύουμε ότι η διαφθορά δεν αφορά απαραίτητα τις μεγάλες υποθέσεις.

Κρύβεται πίσω από μικρές καθημερινές ιστορίες που κλονίζουν την πίστη του πολίτη στην αμερόληπτη απονομή της δικαιοσύνης…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις