Logo

Όπρα: «Όταν έμεινα έγκυος στα 14, σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω»



 
 

opra_pirs_18-1-2011Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτής επιτυχημένου μουσικού ριάλιτι της Βρετανίας, Πιρς Μόργκαν, έκανε χθες την έναρξη της εκπομπής του “Piers Morgan Tonight”- στη θέση της εκπομπής του Λάρυ Κινγκ - στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN. 

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Μόργκαν ήταν η Όπρα Γουίνφρι, η οποία στη συγκινητική συνέντευξη που ακολούθησε, αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι όταν έμεινε έγκυος στην ηλικία των 14 ετών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

 

«Ήξερα ότι έμεινα έγκυος εξαιτίας των κακών επιλογών που είχα κάνει, του γεγονότος ότι δεν είχα θέσει όρια στον εαυτό μου, καθώς και της σεξουαλικής κακοποίησης που είχα υποστεί από όταν ήμουν 9 ετών έως και την ηλικία των 13 ετών», είπε η Όπρα στον Μόργκαν.

Η μητέρα της Όπρα έδιωξε την κόρη της απ’ το σπίτι κι έτσι, η διάσημη πλέον παρουσιάστρια, αναγκάστηκε να πάει να μείνει στο Νάσβιλ μαζί με τον πατέρα της. «Έκρυβα την εγκυμοσύνη μου. Όταν τελικά το έμαθε ο πατέρας μου, μου είπε: “Θα προτιμούσα να δω την κόρη μου να πνίγεται στον ποταμό Κάμπερλαντ, παρά να ντροπιάσει την οικογένειά μου και να φέρει στον κόσμο ένα εξώγαμο παιδί”», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Όπρα παραδέχτηκε ότι, πριν “ρίξει” τελικά  το παιδί που κυοφορούσε, πίστευε ότι έπρεπε να αυτοκτονήσει. «Όταν είσαι 14 ετών και μένεις έγκυος, ξέρεις ότι η ζωή σου έχει τελειώσει. Όταν έριξα το παιδί, με το οποίο δεν είχα δεθεί καθόλου συναισθηματικά, ένιωσα μεγάλη ανακούφιση και κέρδισα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις