Logo

Αποκτήστε τα τέλεια κόκκινα χείλια



 
 

redlips_19-1-2011Τα ζουμερά, κόκκινα χείλια είναι τόσο κλασσικά, όσο και το μικρό μαύρο φόρεμα που θα πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.

Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς υπέροχα κόκκινα χείλια, πρέπει να ξέρετε ότι δεν αρκεί απλά να βάλετε ένα κόκκινο κραγιόν και να ταμπονάρετε τα χείλη σας με μια χαρτοπετσέτα. Στην πραγματικότητα, για να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, πρέπει να κάνετε το κάθε βήμα και την κάθε σας κίνηση με απόλυτη ακρίβεια.

 Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τα τέλεια κόκκινα χείλια που κάθε γυναίκα ονειρεύεται:

 

1. Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, απλώστε στα χείλη σας μία βάση βούτυρο-κακάο και αφήστε το μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει, ώστε να τα ενυδατώσει και να τα κάνει πιο απαλά.

2. Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με μολύβι, προκειμένου να τους δώσετε σχήμα και να αποφύγετε να λερωθείτε με κραγιόν γύρω από αυτά. Κάντε το περίγραμμα προσεκτικά, ξεκινώντας απ’ το κάτω χείλος και προχωρώντας στο πάνω.

3. Γεμίστε τα χείλη σας με το ίδιο μολύβι που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε το περίγραμμα. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει το κραγιόν να διαρκέσει για περισσότερη ώρα και θα του δώσει μια πιο ζωντανή, κόκκινη απόχρωση.

4. Απλώστε το κραγιόν σας με ένα πινελάκι για τα χείλια. Ξεκινήστε από το κάτω χείλος και προχωρήστε στο πάνω, κάνοντας μικρές και απαλές κινήσεις, καθώς αν κάνετε κάποιο λάθος, είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρέσετε το κόκκινο κραγιόν απ’ το δέρμα σας. (Προσοχή: το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το μολύβι που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε το περίγραμμα).  

5. Μόλις απλώσετε το κραγιόν, απλώστε στο κέντρο των χειλιών σας (πάνω και κάτω) λίγο κόκκινο λιπ – γκλος, καθώς αυτό θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα και γεμάτα και είστε έτοιμες!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2011 από directNEWS.gr



Τελευταίες Ειδήσεις