Logo

Το νέο, προκλητικό “λούκ” της Τζένιφερ Άνιστον



 
 

cuddly_19-1-2011Στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας “Just Go With It”, η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε συνέντευξη στο Αμερικάνικο περιοδικό “Allure”, η οποία συνοδευόταν από μία τελείως διαφορετική φωτογράφηση σε σχέση με αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα η σέξι ηθοποιός.

Ο φωτογράφος Μάικλ Τόμπσον απαθανάτισε την Τζένιφερ, 41 ετών, γονατιστή πάνω σ’ ένα κρεβάτι, φορώντας μία ροζ πυτζάμα και έχοντας ξεκούμπωτο το πάνω μέρος της, αφήνωντας έτσι το καλογυμασμένο σώμα της ηθοποιού να φανεί σε όλο του το μεγαλείο. 

Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι και η αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς τη βλέπουμε να λανσάρει ένα πολύ πιο ξανθό “λούκ” με φράτζες.

Το θέμα των μαλλιών μάλιστα, κυριάρχησε στην εν λόγω συνέντευξη, καθώς η Τζένιφερ αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι μισούσε το διάσημο χτένισμα “αλα Ρέιτσελ” που είχε τα πρώτα χρόνια στα “Φιλαράκια” και που έγινε ανάρπαστο στις γυναίκες ανά τον κόσμο, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα της δεκαετίας του ‘90.torso_19-1-2011

Η ηθοποιός ωστόσο, είπε ότι αυτό το χτένισμα – δημιούργημα του στυλίστα Κρις ΜακΜίλαν - δεν της άρεσε καθόλου: «Αγαπάω τον Κρις, αλλά εκείνος ευθύνεται για τη μανία με το χτένισμα της “Ρέιτσελ”, το οποίο δεν ήταν κι απ’ τα καλύτερα χτενίσματα που έχω κάνει. Πώς αλλιώς να το πω; Νομίζω ότι είναι το χειρότερο χτένισμα που έχω δει ποτέ μου».

Στην συνέντευξη που έδωσε στο “Allure”, η Τζένιφερ αποκάλυψε επίσης, το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει αν δεν είχε γίνει ηθοποιός: «Θα έπρεπε να έχω γίνει διοργανώτρια πάρτυ. Είμαι πολύ καλή στο να “αναμειγνύω” διαφορετικές προσωπικότητες και να τους κάνω να μένουν όλοι ευχαριστημένοι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις