Logo

Άφαντη η εύπορη 50χρονη που αγνοείται στη Σαλαμίνα [φωτο]



 
 

agnooumenielena1 25-9-2016Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας εύπορης 50χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται εδώ και τρεις μήνες. Οι έρευνες επικεντρώνονται τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Σαλαμίνας, όπου βρίσκεται το εξοχικό της Έλενας Ολντερσνορφ, με την ελπίδα να βρεθούν απαντήσεις σε μια σκοτεινή - όπως...

φαίνεται - υπόθεση εξαφάνισης.

Την υπόθεση περιπλέκει η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά της οικογένειάς της, ότι η Έλενα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες στο εξοχικό της Σαλαμίνας. Αστυνομία, συγγενείς και φίλοι, αρχικά ερεύνησαν το σπίτι προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας, ενώ στη συνέχεια κοίταξαν λεπτομερώς όλες τις γωνιές του σπιτιού για να δουν εάν η πληροφορία που είχαν λάβει ήταν σωστή. Τελικά οι χρυσές λίρες δεν εντοπίστηκαν, ενώ δεν συγκέντρωσαν στοιχεία που να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια εντός της οικίας.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να κινεί ούτε προς την δολοφονία αλλά ούτε και προς το σενάριο που να θέλει την 50χρονη γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της. Την ίδια ώρα οι άνδρες της ΕΛΑΣ προσπαθούν να καταλάβουν τις ακριβείς σχέσης που είχε η Ελένα με τη γειτόνισσα της αλλά και το 32χρονο γιο της. Τα 15.000 ευρώ που έκαναν... φτέρα μετά την εξαφάνιση της γυναίκας από τους λογαριασμούς της με την κάρτα αναλήψεων που χρησιμοποιήθηκε από τον 32χρονο άνδρα μπορεί να αποδεικνύει υπεξαίρεση χρημάτων, ωστόσο δείχνει και εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου στην εξαφάνιση της 50ρονης γυναίκας.

agnooumenielena2 25-9-2016

Μια γυναίκα που είδε τη φωτογραφία της εξαφανισμένης γυναίκας, ανέφερε στους συγγενείς της ότι τη συνάντησε στις αρχές του περασμένου Αυγούστου σε ένα μοναστήρι της περιοχής. Πρόκειται για μια μικρή μονή του παλαιού ημερολογίου και ρωσικών καταβολών η οποία ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό δύο φορές την εβδομάδα. Όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για το εντοπισμό της Ελένας στη Σαλαμίνα κινήθηκαν προς τη μονή.

agnooumenielena3 25-9-2016

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία τους, καθώς η μονή ήταν κλειστή και ο ηγούμενος απουσίαζε. Οπότε θα μεταβούν και πάλι αύριο στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς όπως τους είπαν οι κάτοικοι της περιοχής κάθε Κυριακή στη μονή πραγματοποιείται λειτουργία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2016 από directNEWS.gr πηγή: usay.gr


Τελευταίες Ειδήσεις