Logo

Νέο ντοκουμέντο με τη δολοφονία του Σκοτ από την αστυνομία της Σάρλοτ - Δεν διακρίνεται να κρατά όπλο [βίντεο+φωτο]



 
 

scott1 25-9-2016Δύο βίντεο από την στιγμή της δολοφονίαςτου Αφροαμερικανού Κιθ Λαμόντ Σκοτ δημοσιοποίησε η αστυνομία της Σάρλοτ στις ΗΠΑ. Σκοτ. Κανένα από τα δύο δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό της αστυνομίας ότι  ο άνδρας οπλοφορούσε και αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του. Μετά τον σάλο προκλήθηκε από...

τη δολοφονία και τις διαδηλώσεις στη  Σάρλοτ, η αστυνομία δημοσιοποίησε δύο  βίντεο - ένα από κάμερα σε περιπολικό και ένα από ενσωματωμένη κάμερα σε στολή αστυνομικού - με το περιστατικό.

Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι ο  Σκοτ οπλοφορούσε και αρνήθηκε να πετάξει το όπλο, ενώ είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και συγκεκριμένα μαριχουάνα. Ωστόσο, τα βίντεο δεν επιβεβαιώνουν τίποτε από αυτά, ενώ σε αυτά δεν  φαίνεται η στιγμή των πυροβολισμών.

Από την κάμερα που είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα από τα περιπολικά, στο σημείο δείχνει δυο αστυνομικούς να έχουν προτεταμένα τα όπλα τους προς το σημείο όπου βρίσκεται ο Σκοτ. Ο Αφροαμερικανός είναι μέσα στο αυτοκίνητό του, με τα παράθυρα κλειστά. Όταν βγαίνει φαίνεται να πισωπατά, με τέσσερις πυροβολισμούς να ακούγονται. Την ίδια ώρα, ακούγονται και οι φωνές της γυναίκας του. Το βίντεο δεν δείχνει τον Σκοτ να κρατά όπλο.

Το δεύτερο βίντεο από την ενσωματωμένη κάμερα στη στολή αστυνομικού φαίνεται ένας αστυνομικός να σημαδεύει τον Σκοτ και ένας άλλος να τον πλησιάζει με το όπλο προς αυτόν. Τα επόμενα πλάνα δείχνουν το θύμα στο έδαφος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις