Logo

Ομηρία σε ταξιδιωτικό γραφείο στο Παρίσι [βίντεο+φωτο]



 
 

asieland siege 3-12-2016Ομηρία σε ταξιδιωτικό γραφείο στο Παρίσι έληξε μετά από δυόμισι ώρες, με την απελευθέρωση των έξι ομήρων και τη διαφυγή του δράστη, το βράδυ της Παρασκευής. Γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το περιστατικό ήταν μια...

αποτυχημένη απόπειρα ληστείας και σύμφωνα με τις αρχές, δεν φαίνεται να σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Η ομηρία άρχισε περίπου στις 18:30 την Παρασκευή, όταν ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι, εισέβαλε στο γραφείο Asieland στη λεωφόρο Massena, στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η αστυνομία του Παρισιού ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, ενώ διαπραγματευτές κλήθηκαν στη σκηνή.

Το Reuters μετέδωσε ότι το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο έχει γίνει στόχος ληστών και στο παρελθόν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους Ασιάτες πελάτες που συναλλάσσονται με μετρητά.

Λίγο πριν από την 21:00 τοπική ώρα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η ομηρία έληξε μετά από αστυνομική επέμβαση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έξι άτομα βγήκαν από το γραφείο, αλλά ο ληστής δεν ήταν ανάμεσά τους και φέρεται να έχει διαφύγει.

"Υπήρχαν δύο διαφορετικοί όροφοι, ισόγειο και υπόγειο", δήλωσε ο Jérôme Coumet, δήμαρχος του 13ου διαμερίσματος του Παρισιού. "Οι εργαζόμενοι φοβούνταν ότι ο ληστής εξακολουθούσε να είναι εκεί, πράγμα που δεν συνέβαινε. Όλοι απελευθερώθηκαν, αλλά ο ληστής δεν έχει ακόμη συλληφθεί".

asieland siege1 3-12-2016

asieland siege 3-12-2016

asieland siege2 3-12-2016

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις