Logo

Ρωσία: Φονική καραμπόλα με δώδεκα νεκρούς στα Ουράλια - Οι δέκα ήταν παιδιά [βίντεο]



 
 

karampola russia1 5-12-2016Τουλάχιστον 10 παιδιά, ηλικίας 12 έως 14 ετών, ήταν μεταξύ των δώδεκα ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στη Ρωσία, αφού ένα λεωφορείο χτυπήθηκε από ένα φορτηγό. Τα παιδιά στο λεωφορείο ανήκαν σε μια ακροβατική ομάδα  που επέστρεφε από αναμέτρηση σε μια άλλη πόλη, μετέδωσε το...

RIA Novosti επικαλούμενο όσα ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας.

Στη σύγκρουση που σημειώθηκε στην περιοχή των Ουραλίων εμπλέκεται ένα λεωφορείο που μετέφερε 29 παιδιά και τρεις ενήλικους συνοδούς  από την πόλη του Χάντι-Μανσίσκ στο Tumen, δήλωσε η τοπική αστυνομία.

«Υπάρχουν 10 ασθενοφόρα που ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό. Αυτή των ώρα κάθε ένας που τραυματίστηκε είτε έχει διακομιστεί είτε μεταφέρεται στο νοσοκομείο» είπε στο Russia Today ο Vadim Simonenko, εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 27 παιδιά, τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, μετέδωσε το TASS, που επικαλείται δηλώσεις από το  γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το τοπικό νοσοκομείο που περιθάλπει τους τραυματίες, τουλάχιστον 12 άνθρωποι βρίσκονται  σε σοβαρή και πολύ σοβαρή κατάσταση.

Στη σύγκρουση, που σημειώθηκε κάτω από κακές καιρικές συνθήκες,εκτός από το λεωφορείο και το φορτηγό εμπλέκονται και δύο αυτοκίνητα, ανέφερε η τοπική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.

Βάσει των πρώτων στοιχείων της έρευνας για τα αίτια του δυστυχήματος, εκτιμάται ότι ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με συνέπεια να προκαλέσει τη σύγκρουση.

Η κακή ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο και οι κακές καιρικές συνθήκες ενδέχεται επίσης να προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις