Logo

Τραγικό τέλος στην άσφαλτο για τον πρόεδρο του Μαχητή Ιωαννίνων, Σωτήρη Μανούση



 
 

manoushs 11-12-2016Θύμα μιας απίστευτης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ε.Α.Σ. Μαχητής Ιωαννίνων, Σωτήρης Μανούσης. Ο 35χρονος ο οποίος πήγε να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε...

τροχαίο ατύχημα, τελικά, έχασε εκείνος τη ζωή του. 

Όπως έγινε γνωστό, γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 10ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα του Σωτήρη Μανούση ξέφυγε από την πορεία του και εξετράπη. Η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να τηλεφωνήσει στο σύζυγό της. 

Ο Σωτήρης Μανούσης γύρω στη 01:10 της Κυριακής έφθασε στο  σημείο του ατυχήματος και, καθώς αναζητούσε τρόπο να επαναφέρει το αυτοκίνητο της συζύγου του, παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά ο Σωτήρης Μανούσης υπέκυψε στα τραύματά του  

Ο Σωτήρης Μανούσης, ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Είχε διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων, αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και δημοτικός Σύμβουλος Ζίτσας

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι στην περιοχή  οι θερμοκρασίες τη νύχτα είναι υπό του μηδενός και στο σημείο του δυστυχήματος το οδόστρωμα πολλές φορές πιάνει πάγο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις