Logo

Άγριο ξύλο σε Τούρκο σχεδιαστή μόδας επειδή γιόρτασε με αλκοόλ την Πρωτοχρονιά! [βίντεο]



 
 

sansal 3-1-2016Άγρια επίθεση δέχθηκε ο γνωστός στην Τουρκία σχεδιαστής μόδας, Μπαρμπαρός Σανσάλ, με αφορμή ανάρτησή του στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι' αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα...

στη Λευκωσία για να πιει και να γιορτάσει. Χαρακτηριστικά ο Σανσάλ ανέφερε στο διαδικτυακό μήνυμά του: «Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία». 

Ο σχεδιαστής απελάθηκε από τους Τουρκοκύπριους και όταν το  βράδυ της Δευτέρας έφτασε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με πτήση της Turkish Airlines, στην πίστα τον ανέμενε ένα αγριεμένο πλήθος, το οποίο,  πριν καλά καλά κατέβει από τη σκάλα του αεροπλάνου, του επιτέθηκε και τον ξυλοκόπησε!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις