Logo

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που σκότωσε με ρόπαλο του μπέιζμπολ τον θείο του



 
 

fylakes 3-1-2016Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταχθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, ο 43χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή  με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα τον 63χρονο θείο του. Πληροφορίες αναφέρουν...

ότι ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στον 63χρονο. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι συνάντησε τον συγγενή του εκείνη την ημέρα αλλά και ότι το ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο φέρεται να είναι το όπλο του εγκλήματος, ήταν δικό του.

Το επίμαχο ρόπαλο βρέθηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως  δράστη. Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν το έγκλημα ο  43χρονος είχε αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook φωτογραφία με το ρόπαλο.

Επίσης, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 43χρονου, βρέθηκαν τα παπούτσια του γεμάτα με αίματα, εύρημα που αποτελεί επιβαρυντικό στοιχείο για τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αιματηρό συμβάν έλαβε χώρα, περίπου, στις  14:30 της περασμένης Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου στην περιοχή Χαρτάτα Κατασταρίου στη Ζάκυνθο.  Θείος και ανηψιός είχαν διαφωνίες για περιουσιακά θέματα. Κατά τη συμπλοκή, ο ανηψιός, πάντα κατά τις αστυνομικές αρχές και την κατηγορία, φέρεται ότι χρησιμοποίησε ρόπαλο του μπέιζμπολ με το οποίο κατάφερε χτυπήματα στον 63χρονο θείο του.

Τα χτυπήματα που ήταν όλα στο κεφάλι ήταν θανατηφόρα. Με βάση τα αναφερόμενα στην  ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 63χρονου προήλθε από «βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνεπεία πλήξεως δια θλώντος οργάνου».

Συγκεκριμένα, το θύμα  είχε κατάγματα και εκχυμώσεις και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, που οδήγησε στο θάνατό του.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις