Logo

ΗΠΑ: Εκτροχιασμός τρένου στο Μπρούκλιν- Δεκάδες τραυματίες [βίντεο+φωτο]



 
 

bruklin ektroxiasmos2 4-1-2017Τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκροχιάστηκε με αποτέλεσμα τουλάχιστον 103 άτομα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Νέας Υορκης, Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους...

Αμέσως μετά τον εκροχιασμό εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους μέσα στην αμαξοστοιχία, που ανήκει στην εταιρεία Long Island Rail Road (LIRR).  Φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος, που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δείχνουν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Πολλοί επιβάτες, που μίλησαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο New York 1, περιέγραψαν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και ότι ετοιμάζονταν να αποβιβαστούν όταν η αμαξοστοιχία τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα να πέσουν κάτω πολλοί επιβάτες.  

«Το τρένο μου LIRR έπεσε πάνω στον τερματικό σταθμό Atlantic, είναι τρελό (αυτό που συνέβη), φαίνεται πως υπάρχουν μονάχα κάποιοι ελαφρά τραυματίες» ήταν το μήνυμα που έστειλε στο Twitter ο επιβάτης Άαρον Νιούφελντ, προσθέτοντας κάποιες φωτογραφίες όπου απεικονίζεται ένας άνθρωπος που έχει πέσει στο έδαφος και η σπασμένη πόρτα του βαγονιού.

Μέχρι στιγμής, οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία σχετικά με τα πιθανά αίτια του ατυχήματος. Η εταιρεία LIRR επισήμανε μονάχα ότι οι επιβάτες πρέπει να αναμένουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Οι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου. Οι περισσότεροι εξ αυτών, που υπέστησαν μώλωπες, παρέμειναν καθισμένοι πιέζοντας με πάγο τα σημεία του σώματός τους που είχαν χτυπήσει.

 

bruklin ektroxiasmos 4-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις