Logo

Λευκάδα: Πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα - Σώος ο οδηγός [βίντεο+φωτο]



 
 

aftokinhto ponte1 5-1-2017Καλά στην υγεία του είναι ο 66χρονος οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου με έδρα την Βόνιτσα που έπεσε το πρωί της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Λευκάδας. Όπως έγινε γνωσό από το Λιμενικό Σώμα, ο 66χρονος ανέφερε πως το όχημά του ξέφυγε της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες...

Ο 66χρονος εξήλθε του οχήματος από μόνος του, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση και το όχημα ανελκύστηκε με ασφάλεια.

Το kolivas.de σε σχετικό ρεπορτάζ του αναφέρει,μεταξύ άλων τα εξής: 

Συμβαίνουν που και που κι αυτά, τώρα τελευταία μάλιστα όλο και πιο συχνά. Νησί είμαστε, από θάλασσα βρεχόμαστε, δεν μπορεί να τα αποκλείσει κανείς. Όπως και πολλά άλλα επίσης, τους σεισμούς, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες...

Έτσι λοιπόν ένα αγροτικό αυτοκίνητο με έδρα τη Βόνιτσα, που κινούνταν στο δρόμο από την πλωτή γέφυρα με κατεύθυνση την πόλη της Λευκάδας, εξετράπη σήμερα το πρωί της πορείας του, για άγνωστους ως ώρας λόγους, στο ύψος ακριβώς της γέφυρας του Πόντε και αφού χτύπησε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, το οποίο και παρέσυρε, βρέθηκε στη θάλασσα με τη μούρη του αυτοκινήτου να κοιτά την προβλήτα, όπου αναμένεται να γίνει αύριο η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

aftokinhto ponte2 5-1-2017

 

Στο ίδιο ακριβώς σημείο έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τροχαία ατυχήματα, οπότε καλό θα ήταν να ελεγχθεί η επικινδυνότητα του δρόμου-οδοστρώματος και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προτού θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.

aftokinhto ponte3 5-1-2017

Όπως μας είπαν εργαζόμενοι στο Δήμο Λευκάδας που κατασκεύαζαν την αψίδα για τον αυριανό γιορτασμό των Φώτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που δεν έφερε εμφανή τραύματα, κατόρθωσε, ευτυχώς, να απεγκλωβιστεί μόνος του, αφού από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στα κάγκελα έσπασε το παρμπρίζ. Μια βάρκα που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα τον έβγαλε στη στεριά.

aftokinhto ponte4 5-1-2017

aftokinhto ponte5 5-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις