Logo

ΗΠΑ: 12χρονη μετέδωσε live την αυτοκτονία της στο Facebook



 
 

davis 11-1-2017Το γύρο του διαδικτύου κάνει το φρικτό βίντεο της αυτοκτονίας ενός 12χρονου κοριτσιού, που έβαλε τέλος στη ζωή του "ζωντανά" στο facebook και η αστυνομία δηλώνει ότι δεν μπορεί...

να κάνει τίποτα για να το σταματήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Katelyn Nicole Davis, από το Cedartown της Τζόρτζια προανήγγειλε live την αυτοκτονία της στο facebook στις 30 Δεκεμβρίου, λέγοντας ότι ένας συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά. Και συνέχισε να μεταδίδει εικόνα μέχρι που κρεμάστηκε από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της.

Το βίντεο εξακολουθεί να βρίσκεται στο Διαδίκτυο καθώς η αστυνομία δηλώνει ότι αδυνατεί να σταματήσει την αναπαραγωγή του.

Η αστυνομία έσπευσε στο σπίτι το βράδυ της αυτοκτονίας, για να σώσει το κορίτσι, αλλά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το 20λεπτο βίντεο, το οποίο τελειώνει με το κρέμασμα του κοριτσιού από ένα δέντρο έχει διάρκεια 20 λεπτών, ενώ σε αυτό ακούγεται η φωνή μιας γυναίκας που φωνάζει το όνομά της.

davis 11-1-2017

Το βίντεο αφαιρέθηκε από τη σελίδα του facebook, αλλά τις επόμενες εβδομάδες η αστυνομία κατακλύστηκε από τηλεφωνήματα - ακόμα και από την Ευρώπη - σύμφωνα με τα οποία, εξακολουθεί να είναι αναρτημένο σε διάφορες ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα blog που φέρεται να έγραφε η 12χρονη με το ψευδώνυμο Dolly, φιλοξενεί μια ανάρτηση στην οποία προαναγγέλλει την αυτοκτονία της, περιέφραφε με λεπτομέρειες την συνεχή κακοποίησή της.

Διηγείται ότι ο δράστης την χτυπάει με μια ζώνη και ότι προσπάθησε να την βιάσει και πως όταν του ζήτησε "να σταματήσει να είναι τόσο ανώμαλος μπροστά στα μικρότερα αδέρφια μου", εκείνος της είπε "άντε να κρεμαστείς".

Σε μια άλλη ανάρτηση, αναφέρει πως υποφέρει από κατάθλιψη και αναζητά μέσω Διαδικτύου τρόπους για να αυτοκτονήσει, ενώ ζητάει από τους αναγνώστες συμβουλές για το πώς θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάθλιψή της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις