Logo

Παρατείνεται έως τις 13 Απριλίου 2017 η υποβολή πόθεν έσχες- Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία



 
 

olomeleia voulh 12-1-2017Ψηφίστηκε την Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία για την παράταση, έως τις 13 Απριλίου 2017, της υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των δηλώσεων οικονομικών συμφερόντων για το έτος 2016. Υπέρ της παράτασης ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική...

Συμπαράταξη, οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων, ενώ «παρών» ψήφισαν η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το Ποτάμι.

Η παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων «πόθεν έσχες», κρίθηκε αναγκαία από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο κατέθεσε την τροπολογία, ενόψει της έκδοσης απόφασης του ΣτΕ επί της προσφυγής των Δικαστικών Ενώσεων κατά της υπουργικής απόφασης για ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης από τους δικαστές. Αντίστοιχη προσφυγή αναμένεται να καταθέσουν οι ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, απαντώντας στην παρατήρηση του εισηγητή της ΝΔ, Χρ. Μουκώρου, ότι δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη παράταση, είπε, μιλώντας στην Ολομέλεια, ότι κρίνεται  ως εύλογος χρόνος ώστε να εκδοθεί και να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ. Ανέφερε επίσης ότι «τώρα τελευταία παρατηρούνται καθυστερήσεις στην καθαρογραφή των αποφάσεων». 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις