Logo

Δέκα πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα πριν παντρευτεί !



 
 

xtrymwdngcktpngs_25-1-2011Μπορεί να είναι το όνειρο  (σχεδόν) κάθε μικρού κοριτσιού να παντρευτεί ... αλλά είναι επίσης και η πρόθεση της κάθε γυναίκας να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε λεπτό που περνάει επάνω στη Γη. Και ενώ ο γάμος σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει το τέλος της διαβίωσης της ζωής σας σε ολόκληρο το δυναμικό της, θα υπάρχει πάντα το άλλο σας μισό που θα πρέπει να υπολογίζετε.

Έτσι, όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας, μοναδικό τρόπο, θα πρέπει να δοκιμάσετε επιτέλους μερικά από  αυτά  που συμπεριλαμβάνει ο κατάλογος με όσα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποια στιγμή στη ζωή σας, όπως για παράδειγμα:

Tαξιδέψτε μόνες σας

Τίποτα δεν μας κάνει να αισθανθούμε τόσο απίστευτα όπως το να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να χαθεί εντελώς σε μια άλλη χώρα. Είτε θέλετε να μείνετε μια μέρα είτε έναν χρόνο, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να βιώσει την ελευθερία που έχει το να είναι κανείς εντελώς μόνος. Ποτέ άλλοτε δεν θα αισθανθείτε τόσο αυτοδύναμες ή ότι έχετε τον έλεγχο του ίδιου σας του πεπρωμένου.

Ζήστε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο

Κάθε γυναίκα πρέπει να ζήσει έστω μία φορά στη ζωή της ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο με κάποιον που δεν μιλά τη δική της γλώσσα. Σίγουρη φαντασίωση κάθε γυναίκας.

Αποκτήστε ένα χόμπι

Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τα ενδιαφέροντά σας - είτε αυτά περιλαμβάνουν τη συλλογή σπάνιων γραμματοσήμων είτε το να πέφτετε με αλεξίπτωτο. Όταν παντρευτείτε, θα αναπολείτε το “χρόνος μόνο για τον εαυτό μου” που θα σας προσφέρει κάποιο χόμπι, έστω και αν αυτό που αγαπάτε είναι κάτι τόσο απλό όσο το να συγκεντρώνεστε όλη η κοριτσοπαρέα για τη μηνιαία συνεδρίαση λέσχης βιβλίου.

Ζήστε μόνες σας

Όχι, όχι με την μαμά και τον μπαμπά. Ούτε με συγκάτοικους. Και σίγουρα όχι με τον φίλο σας. Περάστε ένα διάστημα, τουλάχιστον τριών μηνών, μένοντας εντελώς μόνες σας, καθώς έτσι, θα μάθετε να αγαπάτε την ίδια σας την παρέα - ένα σημαντικό μάθημα για κάθε γυναίκα. Ειδικά, αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε και να κάνετε παιδιά, μπορεί να μην καταφέρετε ποτέ να έχετε πάλι αυτή την ευκαιρία.

 Αφιερώστε χρόνο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς

Βρείτε τι είναι αυτό στο οποίο πραγματικά πιστεύετε – είτε πρόκειται για τα δικαιώματα των ζώων, είτε για την επανεγκατάσταση των προσφύγων. Η δαπάνη μερικών μόνο ωρών κάθε εβδομάδα, θα σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά και μπορεί να θέσουν σε προοπτική τα καθημερινά ζητήματα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε στις σχέσεις μας.

Γνωρίστε κάποιον στο διαδίκτυο

Δημιουργήστε ένα προφίλ, επισυνάψτε μια φωτογραφία και αφήστε το παγκόσμιο δίκτυο να κάνει τα μαγικά του.

Κλάψτε μέχρι ν’ αποκοιμηθείτε

Βιώστε τη στενοχώρια ενός χωρισμού. Βυθιστείτε στην αγωνία της. Μάθετε να το ξεπερνάτε και πώς να προχωράτε μπροστά. Γνωρίζοντας πώς είναι ο πραγματικός πόνος, θα γίνετε καλύτερη σύντροφος στο μέλλον.

Μάθετε χρήσιμα πράγματα

Μην βασίζεστε στους άλλους για να σας μάθουν πώς να αλλάξετε τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας, να μαγειρέψετε δείπνο για έξι άτομα ή να αποθηκεύσετε τα δεδομένα του υπολογιστή σας στον σκληρό σας δίσκο. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Ζήστε επικίνδυνα

Κάνετε αυθόρμητα πράγματα. Όσο δεν έχετε κάποιον στο σπίτι να ανησυχεί για εσάς, πιείτε και λίγο παραπάνω, χορέψτε πάνω στα τραπέζια, πάρτε το τρένο για αγαπημένο προορισμό και ξενυχτήστε. Γενικότερα, πάρτε ρίσκα.

Ξοδέψετε χρήματα σε κάτι χαζό

Θα έχετε πολύ χρόνο για να είστε λογική όταν θα πατρευτείτε. Δεδομένου ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά, διοργανώστε ένα τεράστιο κοκτέιλ πάρτι για τους φίλους σας, αγοράστε τα αγαπημένα σας παπούτσια σε κάθε χρώμα ή περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα αηδιαστικά ακριβό κούρεμα. Στην τελική, δεν έχετε να λογοδοτήσετε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις