Logo

Αναβλήθηκε για τις 2 Φεβρουαρίου 2017 η δίκη Κουρτάκη-Τζένου



 
 

kourtakhs tzenos kammenos 13-1-2017Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ανέβαλε, την Παρασκευή, για τις 2 Φεβρουαρίου 2017 τη δίκη του εκδότη  της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη και του αρχισυντάκτη, Παναγιώτη Τζένου, που κατηγορούνται για συκοφοραντική δυσφήμιση μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο υπουργός...

Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

Το αίτημα για αναβολή, που έγινε δεκτό από το δικαστήριο, υπέβαλε η πλευρά των κατηγορουμένων προβάλλοντας κώλυμα στο πρόσωπο του συνηγόρου τους και βουλευτή Μάκη Βορίδη, ο οποίος ήταν υποχρεωμένος την ίδια ώρα να βρίσκεται στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ. 

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο κ. Καμμένος, ο οποίος επιθυμούσε την πρόοδο της διαδικασίας Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έλαβε το λόγο και ανέφερε ότι η δίκη πρέπει να επισπευθεί, καθώς ο γιος του την ερχόμενη εβδομάδα αναχωρεί για τις ΗΠΑ και μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα με την είσοδό του στη χώρα, καθώς οι κατηγορούμενοι του απέδωσαν τον χαρακτηρισμό του συνεργάτη της Πόλας Ρούπα.

Από τους κατηγορουμένους παρών στο δικαστήριο ήταν στο δικαστήριο ο Παναγιώτης Τζένος, ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Μιχάλη Ζαφειροπουλο, ο οποίος ήταν παρών στο ακροατήριο.

Συνήγοροι του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι η σύζυγός του, Έλενα Τζούλη, και ο Ιωάννης Απατσίδης. Η κ. Τζούλη υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής και για το 10χρονο τέκνο της και ζήτησε να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία, διότι αν η υπόθεση αναβληθεί θα χαθεί η έννοια της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως είπε.   

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-1-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις