Logo

Αναγκαστική προσγείωση στο Κουβέιτ αεροσκάφους της Eurowings, λόγω απειλής για βόμβα [φωτο]



 
 

eurowings 15-1-2017Προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Κουβέιτ, έπειτα από απειλή για βόμβα, πραγματοποίησε την Κυριακή πτήση της αεροπορικής εταιρείας Eurowings - θυγατρική της Lufthansa - που κατευθυνόταν από τη Σαλάλα του Ομάν στην Κολωνία. Αυτό ανακοίνωσε η  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Κουβέιτ, προσθέτοντας... 

ότι οι αρχές διεξάγουν έρευνα. «Η πτήση πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ λόγω υποψιών ότι μπορεί να υπάρχει βόμβα μέσα στο αεροσκάφος ... διεξάγονται προκαταρκτικές έρευνες», αναφέρεται σε δήλωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KUNA.

Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι αξιωματούχοι του Κουβέιτ δήλωσαν πως οι αρχές ερεύνησαν το αεροπλάνο της Eurowings την Κυριακή αλλά δεν βρήκαν εκρηκτικά.

Η Deutsche Welle σε δικό της ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Eurowings είπε ότι το αεροπλάνο κατευθύνεται προς το Κουβέιτ «για λόγους ασφαλείας», χωρίς να παρέχει λεπτομέρειες. Το Airbus A330-203 μεταφέρει 286 επιβάτες και δέκα μέλη πλήρωμα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος της Lufthansa, Tal Muscal, επιβεβαίωσε ότι η πτήση πράγματι εξετράπη στο Κουβέιτ, καθώς και ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά..

«Εγώ ξέρω δεν υπάρχει τίποτα επί του σκάφους», είπε χαρακτηριστικά.

kuwait oman 15-1-2017

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις